Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Abil Service – redau viata masinii tale de spalat

Abil Service – redau viata masinii tale de spalat

🕔13.May 2013

Sa ne inchipuim urmatorul scenariu. Locuiti undeva la tara, langa Brasov, este vineri dupa-amiaza, afara ploua, frigiderul merge, a fost cumparat de curand, dar masina de spalat a inceput sa dea semne de oboseala. O incarcati ca maxim, ca pentru un spalat de week-end si bineinteles ca va lasa… balta. La propriu si la figurat. Cu tot calgon-ul pe care l-ati turnat in multiplele spalari, masina nu mai da semne de viata si.. pace! Cuvantul de ordine cand se strica ceva este ABIL. Si daca e sa incercati sa il reparati singur (ceea ce nu va recomandam) fie sa-i chemati pe mesterii Abil Service. Cu numele asta pe buze si pe tastatura, dati fuga la www.abilservice.ro. La adresa respectiva veti gasi peste sapte numere de telefon, doar accesand site-ul. Dupa ce ati sunat la unul din numerele de pe ecran, puteti parcurge putin site-ul pana vin cei de la depanare. Iar din interiorul lui veti afla ca, daca e sa vi se mai strice si alte electrocasnice, tot la ei e bine sa apelati. Caci sunt in  stare a repara orice!

Caci firma (cu sediul in Brasov, adica aproape de unde locuiti) executa o gama variata de servicii de reparatii pentru diverse aparate elecrocasnice, indiferent de marca. Astfel, mesterii de la Abil repara tot ce nu mai misca, inclusiv masina dumneavoastra de spalat: reparatii combine frigorifice, reparatii congelatoare, reparatii masini de spalat rufe (sic!), masini de spalat vase, reparatii frigidere, reparatii cuptoare incorporabile, reparatii plite si reparatii aragaze.

Echipa este tanara, dar cu o vasta experienta in acest domeniu. Pentru a putea tine pasul cu noile tehnologii si a va asigura un service de calitate pentru masina dumneavoastra de spalat, echipa este instruita periodic la diferite cursuri de specializare. Asadar, situatiile neplacute in care ar putea ajunge, de a nu stii cum sa identifici problema si pe unde s-o repari vor fi evitate. Reparatiile se executa atat la domiciliul clientului, pentru cazurile usoare, unde mesterii vin pregatiti inclusiv cu piesele de schimb, gratie unei bune consultante prealabile. Iar daca este un caz grav, “interneaza” produsul in laboratorul propriu, dotat cu aparatura moderna, testere pentru diagnosticarea defectelor, prese pentru scoaterea rulmentilor unde este cazul, etc.
Iar calitatea lucrarilor si-a spus cuvantul de fiecare data. Datorita ei dar si seriozitatii angajatilor, lista clientilor ce au apelat la serviciile firmei a devenit cu fiecare produs reparat tot mai lunga. Bineinteles ca si provenienta pieselor de schimb a fost un factor decisiv in alegerea firmei de catre cei ce i-au solicitat serviciile. Piesele noi cu care sunt inlocuite cele bolnave provin de la cei mai mari distribuitori din tara, garantand astfel si ele, la randul lor, calitatea lucrarii.

Asadar, orice problema ar aparea, orice aparat vi s-ar strica, tehnicienii Abil(i) se ocupa imediat de ea. Si nu trebuie sa-i serviti cu nimic, nici macar cu o bere. V-am mai spus si in alte randuri, o facem si acum: sunt profesionisti, nu au nevoie de nicio tratatie, poate un pahar cu apa daca este caldura mare, monser. Parol!

Similar Articles
Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

  Iti surade ideea de a investi in panouri fotovoltaice? Te intereseaza sa discuti cu niste