Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Acoperisul casei tale asigurat de Montaco

Acoperisul casei tale asigurat de Montaco

🕔30.Sep 2013

Va doriti modernizarea casei dumneavoastra la costuri minime? Pentru a realiza acest lucru, in cazul in care acoperisul este cel ce va furnizeaza batai de cap, trebuie sa optati pentru tigle metalice. Aceste tigle sunt mult mai utile decat tiglele clasice datorita procesului de prelucrare si datorita proprietatilor materialelor utilizate. Dar, ca in orice domeniu, calitatea produselor trebuie sa fie pe primul plan; de aceea, si in cazul tiglelor metalice, alegeti distribuitori autorizati ce va pot furniza produse in parteneriate cu cei mai importanti producatori. Un partener de afaceri profesionist poate fi reprezentat de compania Montaco.

Montaco este o companie cu experienta, specializata in constructia si montarea de structuri din lemn pentru acoperisuri si asamblarea de invelitori metalice. Materialele metalice folosite sunt obtinute prin colaborarea cu ARMAT (divizie a concernului Arcelor Mittal, cel mai important producator de otel din lume). Toate produsele comercializate de Montaco sunt conforme cu standardele de management al calitatii, astfel garantandu-se respectarea regulilor si a legislatiei in vigoare si indeplinirea obiectivelor stabilite. Pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra activitatii depuse de Montaco, iata cativa dintre colaboratorii firmei: Fakro (printre cei mai mari fabricanti de ferestre de mansarda la nivel international), Gunnebo (ofera solutii de securitate la nivel mondial) si Soudal (cel mai mare fabricant de adezivi, izolanti si materiale pentru acoperisuri).

Montaco isi desfasoara activitate in judetul Prahova, avand sediul in Ploiesti, insa nu va faceti griji, tiglele metalice, precum si celelalte produse comercializate de fima fiind disponibile pentru orice client (persoana fizica sau juridica) indiferent de locatia in care acesta se afla. In principiu, produsele si serviciile oferite de Montaco sunt variate, cuprinzand: tigle metalice pentru acoperisuri, burlane si jgheaburi, produse de finisaj, ferestre pentru mansarda, accesorii, precum si montajul tiglelor metalice, a structurilor din lemn si a acoperisurilor lambuite.

Dupa cum am precizat deja, tiglele metalice sunt mult mai bune decat cele clasice. Acestea, sunt mai rezistente si durabile, precum si mult mai usoare. Nu in ultimul rand, tiglele metalice ofera si un aspect inedit casei dumneavoastra, un aspect modern ce va impune respect. Montaco comercializeaza tigla metalica marca Halny; produsele sunt disponibile in varianta lucioasa sau mata, fiecare client putand alege una din urmatoarele variante de culori: maro, rosu, verde, albastru, gri, sau negru. Tiglele au o grosime de 0.5mm, si greutatea de aproximativ 5kg/mp. In ceea ce priveste dimensiunile, latimea utila a acestora este de 1115mm, in timp ce latimea totala de 1190mm, iar inaltimea de 43mm.

Tiglele metalice oferite de Montaco sunt acoperite de un strat de polyester (mat sau lucios), datorita acestui aspect ele fiind rezistente pentru o perioada indelungata de timp. Tiglele se pot monta usor si rapid datorita dimensiunilor reduse, a procesului de fabricatie si datorita greutatii reduse. Nu uitati, in cazul in care aveti nevoie de ajutor de specialitate, Montaco va sta la dispozitie si cu servicii complexe ce includ montajul tiglelor metalice.

Preturile practicate precum si tarifele pentru serviciile oferite sunt avantajoase, acestea variind in functie de comanda dumneavoastra. De aceea, pentru solicitarea informatiilor suplimentare utilizati datele de contact de mai jos.

Montaco, contact:

Adresa: str Elena Doamna, nr 44, Ploiești, Prahova
Telefon: 0751 090 272

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro.
Poti citi mai multe articole interesante aici.

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in