Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
ACS Dezinsectie te scapa de daunatori

ACS Dezinsectie te scapa de daunatori

🕔29.Apr 2013

ACS Dezinsectie cu sediul in Craiova ofera servicii de dezinsectie profesionale clientilor si colaboratorilor de afaceri, pentru toate tipurile de apelanti: institutii de stat, fundatii de binefacere, firme private si persoane fizice. Astfel daca insectele creaza probleme sau pur si simplu se doreste disparitia lor, este recomandat a se apela la servicile unei companii profesioniste, care ofera servicii de dezinsectie rapide si eficiente.

Firma ACS Dezinsectie detine logistica necesara si o  echipa experimentata pentru a oferi servicii prompte, eficiente si de calitate in domenii precum: deratizare, dezinfectie, dezinsectie, curatenie si ignifugare. Echipa de specialisti se afla la dispozitia clientilor 24h/24h. Detin o experienta vasta si bogata in domeniul prestarii servicilor de dezinsectie, ignifugare si de combatere a daunatorilor, precum rozatoarele sau insectele.

Colectivul companiei este unul tanar, preocupat in mod constant de a imbunatati metodele de lucru, de a aplica noi tehnici, precum si de a fi extrem de receptiv la cerintele clientilor, toate acestea cumulate au dus la  succesul firmei si la obtinerea de numeroase satisfactii pe plan profesional.

Dispun de echipament tehnic de ultima ora, adecvat pentru toate  tipurile de tratamente ce se doresc a fi aplicate ca solutii optime pentru rezolvarea  problemele pe care daunatorii le creaza.

Unul dintre obiectivele principale ale firmei este de a oferi servicii de calitate, alaturi de servicii de consultanta gratuite, pentru ca in viitor sa fie evitate eventuale situatii neplacute. Relatiile cu clientii s-au bazat intotdeauna pe incredere si flexibilitate, avand o natura amiabila. Nici un client nu a fost refuzat, indiferent daca solicitarea sau problema a fost mica.

Dezinsectia este actiunea prin care se  prevenie sau se  combat artropodele care sunt vectori de germeni patogeni sau daunatoari.

Metode de dezinsectie:
–  chimica – care consta in folosirea de substante de tip pesticid de ingestie si de contact, pentru insectele adulte si larvele sa fie combatute. Substantele vor fi aplicate in stare pulverizata, intr-un strat gros, in ceata calda si rece.
– ecologica – consta in situarea unor repere care au un suport adeziv pe care daunatorii, adica insectele vor ramane imobilizate.

Insectele creaza disconfort, sunt agenti cauzali ai unor pagube insemnate economic, precum si agenti prin care se transmite la om si animale diverse boli infectioasa sau parazitare.
Pentru realizarea unei dezinsectie cu maxima eficienta, echipa ACS Dezinsectie utilizeaza in munca ei cele mai moderne si eficienta substante, care au garantia rezolvarii definitive a acestor tipuri de probleme.
Substantele care sunt utilizate in in cadrul procesului de dezinsectie sunt inodore, netoxice pentru om si animale.  De asemenea sunt si avizte de catre Ministerul Sanatatii.
Spectrul de actiune al acestor substante cuprinde si urmatoarele tipuri de insecte: gandaci de bucatarie, muste, tantari, furnici, purici, paienjeni,  larve, plosnite, etc.

Substantele folosite au avizul si certificatul corepunzator de la Ministerul Sanatatii:

  • K’othrine 25 SC;
  • K’othrine WG 250;
  • MAXFORCE GEL – produs care are in conmponenta feromoni si care se aplica cu ajutorul seringii in locurile cele mai greu accesibile, unde utilizarea insecticidelor lichide nu este posibila.

Din punct de vedere al scopului dezinsectia poate fi profilactica sau de necesitate. Firma ACS Dezinsectie a dovedit de-a lungul anilor ca prin seriozitate, promptitudine si o munca realizata in echipa cu temeinicie, daruinta si pricepere se pot pastra clineti de la inceputuri si se poate mentine un standard ridicat de profesionalism!

Poti sa citesti si alte articole doar printr-un click aici.

 

 

 

 

 

 

 

Similar Articles
Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.

Firma curatenie Bucuresti

Firma curatenie Bucuresti

Curatenia se face si in centrele comerciale care sunt in Bucuresti. Operatiunile care se executa de

Intretinere ascensoare

Intretinere ascensoare

Unul din principalele servicii ce sunt oferite de catre firmele ce executa intretineri ale ascensoare