Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ai nevoie de un cantar cu imprimanta eticheta? Alege produsele Scale Expert!

Ai nevoie de un cantar cu imprimanta eticheta? Alege produsele Scale Expert!

🕔31.Jan 2014

In zilele noastre, majoritatea clientilor prefera magazinele cu auto-servire sau magazinele dotate cu echipamente de ultima generatie, care le ofera siguranta achizitionarii produsului dorit. Clientii isi doresc sa cunoasca cat mai multe informatii despre produsul pe care il achizitioneaza, motiv pentru care majoritatea produselor contin toate informatiile importante pe ambalaj. Intrebarea ramane: ce faci in cazul produselor vandute per kilogram? Cum ii oferi toate informatiile necesare fiecarui client? Rezolvarea acestei probleme vine odata cu achizitionarea unui cantar cu imprimanta eticheta, comercializat de Scale Expert!

Cantarele cu imprimanta eticheta au o serie vasta de avantaje. Inainte de toate, trebuie sa mentionam facilitatea utilizarii unui astfel de aparat: tot ceea ce trebuie sa faci este sa pozitionezi produsul pe cantar, sa apesi cifra /imaginea aferenta produsului (si, in unele cazuri, si buntonul Enter) iar aparatul va imprima o etichet autocolanta ce va contine toate informatiile necesare si, cel mai important, codul de bare.

Etichetele imprimate prin utilizarea acestui cantar contin mai multe informatii, in functie de tipul cantarului si de setarile realizate de catre producator. Orice eticheta contine in primul rand codul de bare, cantitatea si pretul produsului, insa poate afisa si alte detalii, cum ar fi: locul de provenienta, numele produsului, codurile de profitabilitate, logo-uri, reclame si multe altele.

Un alt avantaj al cantarelor cu imprimanta eticheta este exactitatea informatiilor oferite. Produsele sunt cantarite la gram iar preturile sunt cat se poate de exacte, pentru a nu le crea niciun fel de nemultumiri clientilor. Mai mult decat atat, in cazul magazinelor de tip auto- servire, clientii au ocazia sa isi cantareasca singuri produsele, ceea ce le va oferi mult mai multa incredere. In plus, cantarele cu imprimanta eticheta pot fi utilizate pentru cantarirea unei game vaste de produse, de la produse alimentare pana la obiecte de dimensiuni mici (cuie, piulite etc).

Care sunt modelele comercializate de Scale Expert?

Compania Scale Expert isi doreste sa indeplineasca cerintele oricarui client, motiv pentru care comercializeaza cantare cu imprimanta etichete de mai multe tipuri si cu diferite dotari:

Cantare cu imprimanta etichete seria 500  WIND – aceasta categorie iti pune la dispozitie 4 modele diferite de cantare, cu sau fara brat. In functie de dotarile incorporate, pretul acestor cantare variaza, incepand de la 2 850 lei.

Cantare cu imprimanta etichete seria 500 Mistral – cantarele Mistral cuprind aproximativ toate dotarile necesare, etichetele imprimate continand maximul de informatii ce poate fi oferit. Modele disponibile sunt: Mistral M-515DB, Mistral 525 Self Service, Mistral 525 Hanging si Mistral 515/525 cu sau fara brat.

Cantare cu imprimanta etichete seria 500 Tornado – asemeni cantarelor Mistral, cantarele Tornado sunt alegerea perfecta in cazul in care vrei sa le oferi clientilor tai cat mai multe informatii. Aceste cantare pot fi utilizate pentru cantarirea unei game vaste de produse, iar modele disponibile sunt: Tornado cu sau fara brat, Tornado Double Body, Tornado Hanging sau Tornado Self Service.

Cantare cu imprimanta etichete seria 500 Star – cantarele din seria 500 Star aduc o schimbare in privinta dotarilor, si anume, imprimarea etichetelor color. Cantarele Star fac parte din categoria aparatelor de ultima generatie, modele disponibile fiind de tip Self Service, cu sau fara brat, double Body si pot avea chiar si doua imprimante!

Alege cantarele cu imprimanta eticheta Scale Expert! Pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a plasa o comanda, te invitam sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Scale Expert, date de contact:

SEDIU : Str. Intrarea Sutasului nr.7-9, Sector 1, Bucuresti

Tel: 0722 195 775, 0744 369 659 , (Cosmote)
Tel/Fax: 021.224.03.22 ; 021.224.42.85 (Romtelecom)

Similar Articles
Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

  Iti surade ideea de a investi in panouri fotovoltaice? Te intereseaza sa discuti cu niste