Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alege Service Land Computers si calculatorul „zboara”!

Alege Service Land Computers si calculatorul „zboara”!

🕔18.Aug 2013

Ai o firma, iar calculatorele sunt legate in retea, insa unele nu mai functioneaza la parametri doriti de tine? Ti s-a defectat laptop-ul? Ai nevoie de ajutorul unei firme specializate in service calculatoare si nu stii la cine sa apelezi? Firma Service Land Computers din Bucuresti iti sta la dispozitie cu un pachet de servicii complex, printre care si cel de service calculatoare.

De ce sa apelezi la Service Land Computers?

In zilele noastre, calculatorul a patruns in aproape toate domeniile devenind un echipament indispensabil desfasurarii activitatii tale. Nu toti stim cum se intretine un calculator in asa fel incat el sa functioneze la parametrii normali, iar de reparatie, in caz ca se strica, nici nu mai vorbim, mai ales daca aceasta este efectuata de catre cineva care nu are suficiente cunostinte si experienta in domeniu.

Principalul motiv pentru care trebuie sa apelezi la o firma de service IT este faptul ca reparatia calculatorului este efectuata de catre un personal priceput si specializat in acest domeniu. Personalul firmei iti va rezolva orice tip de problema intr-un timp scurt, in asa fel incat sa iti poti relua cat mai repede activitatea pe care o desfasori cu ajutorul calculatorului.

Ce este bine de stiut

In perioadele anului cu temperaturi ridicate, sistemele de ventilatie si racire ale calculatoarelor sunt suprasolicitate, favorizand aparitia prafului pe suprafata lor, mai mult decat in alte perioade. Acest fapt duce la o functionare defectuoasa, datorita cresterii temperaturii procesorului care isi micsoreaza viteza de lucru sau chiar se va opri pentru a preveni defectarea lui. Aici intervine ajutorul oferit de catre firma de service calculatoare ce va curata ventilatorul calculatorului tau sau va aplica un tip special de pasta pe procesor pentru realizarea unui transfer cat mai bun de caldura intre el si radiator, pentru o functionare perfecta.

Un alt defect posibil al calculatorului tau consta in faptul ca unitatea centrala nu mai porneste. De obicei acest lucru se datoreaza lipsei alimentarii cu tensiuniile necesare functionarii din unitatea centrala. Sursa de alimentare a calculatorului este, in cele mai multe cazuri, motivul cel mai probabil in acest tip de defectiune. Firma Service Land Computers poate interveni si sa constate defectarea sursei. Specialistii firmei iti vor recomanda sa fie inlocuita cu o sursa de calitate ce are ca parametru principal puterea electrica ce o poate debita in functie si de consumul componentelor calculatorului tau. Pretul lucrarilor de reparatie al calculatorului difera in functie de complexitatea si de timpul necesar repararii lui.

Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul IT, firma Service Land Computers ofera clientilor service pentru calculatoare atat in Bucuresti, cat si in zonele adiacente, la cele mai inalte standarde de profesionalism. Aici se implementeaza cele mai noi solutii aparute pe piata IT pentru a asigura functionarea in parametri normali a calculatoarelor, serverelor si a retelelor.

Firma Service Land Computers iti ofera gratuit solutii de implementare a componentelor si sistemelor hardware si software, care sa se potriveasca necesitatilor tale. Poti apela oricand ai nevoie de service sau intretinere IT la specialistii Service Land Computers, care iti stau la dispozitie cu solutii eficiente si rapide.

Daca ai nevoie de service calculatoare Bucuresti, ia legatura cu firma Service Land Computers. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 021-240.60.99 si 0729.729.742 sau trimite un e-mail pe adresa vanzari@slc.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre instalator sanitare.

Similar Articles
Sisteme alarma wireless GSM

Sisteme alarma wireless GSM

Intre acele sfaturi utile care sunt date de specialisti in ceea ce priveste instalarea acestor

Imprimante etichete profesionale gasiti la Multitech

Imprimante etichete profesionale gasiti la Multitech

Compania Multitech are sediul in Brasov si activeaza in domeniul distributiei de echipamente si consumabile

Cablu FTP cu sufa in oferta Castel Distribution

Cablu FTP cu sufa in oferta Castel Distribution

Pentru transmisia de date pe distante mari si foarte mari, companiile de telecomunicatie utilizeaza cablu

Avantajele Unui Cablu FTP de Date

Avantajele Unui Cablu FTP de Date

Atunci cand aveti nevoie de cablu FTP de date sau cablu FTP cu sufa, compania

Acces Data Media Service va ofera dispozitive de semnatura Topaz

Acces Data Media Service va ofera dispozitive de semnatura Topaz

Timpul petrecut cu rezolvarea unor chestiuni birocratice, precum rezolvarea actelor si dosarelor, realizarea semnaturii, poate

About Author