Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alegi Graphotek Expres pentru a avea cele mai frumoase invitatii de nunta

Alegi Graphotek Expres pentru a avea cele mai frumoase invitatii de nunta

🕔25.Jul 2013

Cauti o firma capabila sa realizeze invitatii deosebite pentru nunta sau botez? Vrei sa colaborezi cu o companie specializata in domeniul serviciilor tipografice, de productie publicitara, editare de carte sau furnizarea rechizitelor si produselor de papetarie? Nimic mai simplu! Firma galateana Graphotek Expres reprezinta solutia ideala pentru dumneavoastra, specialistii firmei avand resursele necesare pentru producerea unor invitatii de nunta sau de botez de foarte buna calitate, foarte frumoase din punct de vedere estetic.

Cu ce se ocupa firma Graphotek Expres si ce beneficii vor avea clientii in urma colaborarii cu dumnealor?

Firma galateana s-a infiintat din dorinta de a oferi clientilor sai servicii de calitate in domeniul tipografiei si productiei publicitare. Astfel, compania galateana comercializeaza o gama ampla de produse cu ajutorul celor mai moderne tehnici de imprimare. Dintre aceste produse amintim urmatoarele: cataloage, brosuri, pliante, flyere, carti de vizita, calendare sau invitatii pentru diverse evenimente importante din viata dumneavoastra.

Avantajul enorm pe care il ofera aceasta firma fata de celelalte companii de profil este reprezentat de pretul serviciilor si produselor. Specialistii firmei practica cele mai mici preturi de pe piata tipografica si de productie publicitara, pastrand in acelasi timp standarde ridicate de calitate.

Profesionistii firmei, prin procedee de serigrafie si tampografie reusesc sa realizeze inscriptionari pe materiale textile si obiecte de metal, plastic sau sticla.

Pe langa aceste servicii si produse, in materie de servicii de creatie publicitare aveti acces, ca si client al firmei, la activitati si servicii precum brandingul si namingul, crearea de logo-uri, realizarea campaniilor promotionale, a unui design informational si lista poate continua.

Avand in componenta o echipa formata din experti in domeniul marketingului, firma Graphotek Expres reprezinta un adevarat ajutor pentru crearea unei imagini de succes a firmei dumneavoastra.

In catalogul de produse al firmei veti gasi si o gama diversificata de rechizite, marca proprie, ce sunt distribuite in librariile Graphotek, in timp ce Editura Graphotek se ocupa cu tiparirea cartilor de orice gen, in cele mai bune conditii.

Graphotek Expres va ofera o gama ampla de invitatii de nunta personalizate, cu modele ce vor satisface pana si cele mai exigente cerinte ale clientilor.

Daca v-ati hotarat asupra datei in care veti face pasul cel mare si vreti sa comunicati intr-un mod oficial aceasta informatie, firma galateana Graphotek Expres va ofera o serie de modele ale invitatiilor de nunta. Daca, insa, aveti dumneavoastra propriul model, veniti cu acesta la sediul firmei si specialistii va vor realiza cele mai frumoase invitatii de nunta sau de botez tinand cont intocmai de cerintele si preferintele dumneavoastra.

Tipografia Graphotek Expres va pune la dispozitie invitatii simple, dar foarte elegante, modele cu aplicatii din diverse materiale, invitatii in forma de inima sau decupate pe alocuri pentru un pluc de originalitate, invitatii pe coperti sau motive florale imprimate, dar si o gama de modele de invitatii amuzante, cu diverse desene si mesaje.

Date de contact:

Denumirea firmei: Graphotek Expres;

Numar de telefon: 0733 001 801 sau 0723 530 191.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Citi un articol interesant despre inelele de logodna accesand link-ul urmator http://blog.zoom-biz.ro/?p=3248 .

Similar Articles
Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la  Expert Advisor

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la Expert Advisor

Schimbare sediu social, precum si alte servicii utile afacerii si dezvoltare tale, toate acestea le