Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ambalaje carton – pun in valoare produsele comercializate

Ambalaje carton – pun in valoare produsele comercializate

🕔24.Jul 2015

In cadrul cofetariilor se executa o multime de preparate care mai de care mai sofisticate. Bomboane de ciocolata, prajituri asortate sau torturi cu etaj, toate acestea trebuie depozitate cu grija pentru a nu se deteriora in timpul transportului. Cele mai potrivite ambalaje sunt cele executate din carton. Cartonul este rezistent si are o greutate redusa, fiind usor de manevrat. Daca vrei sa beneficiezi de cele mai bune ambalaje carton atunci indicat ar fi sa apelezi la societatea AB Calipac. Oferta promovata de acestia este cea mai bune si diversificata de pe piata.

Investeste in ambalaje carton de buna calitate

Nu numai ca preparatele tale vor rezista in timpul transportului dar vei impresiona si clientii care apeleaza la cofetaria ta. Ambalajele pot fi personalizate si pot beneficia de un design inedit. Pana la urma de multe ori ambalajul a facut diferenta.

Preparatele de cofetarie sunt destul de pretentioase si nu pot fi puse in simple ambalaje. Ai nevoie de cutii speciale, ambalaje compartimentate, care se inchid corect si nu se deschid in timpul transportului. Societatea AB Calipac stie care sunt nevoile tale si iti ofera solutii personalizate in functie de necesitatile tale. Oferta cuprinde diferite modele de ambalaje carton. Aceste ambalaje difera in functie de dimensiuni, forme, compartimentari si pot fi personalizate in diferite stiluri. Alege modelul care te avantajeaza cel mai bine.

Ambalajele din carton pot fi privite si ca articole de promovare. Pe suprafata lor poti imprima logo-ul firmei sau poti imprima imagini diverse. Tu alegi cum vrei sa arate ambalajele pe care urmeaza sa le folosesti, iar expertii de la AB Calipac se asigura ca vei primi cele mai bune solutii.

Foloseste ambalaje carton pentru promovarea afacerii

Afacerea ta trebuie sa fie promovata corespunzator si cum sa faci asta mai bine daca nu cu ajutorul unor ambalaje personalizate. Poti opta pentru ambalaje carton pentru toate tipurile de preparate pe care le realizezi. Poti alege ambalaje simple sau cu etaj, inchise sau cu fereastra si nu trebuie sa te limitezi aici. Poti alege chiar si culorile sau imprimeul in care urmeaza sa fie realizate ambalajele.

Alege ambalaje rezistente pentru a avea siguranta ca preparatele tale nu se vor deteriora in timpul transportului. Pana la urma nici tie nu ti-ar placea sa cumperi un produs si sa se deterioreze pana acasa din cauza unui ambalaj de proasta calitate. Ofera clientilor tai produse ambalate corespunzator si ei vor aprecia atentia de care dai dovada.

Pentru a beneficia de cele mai bune si moderne ambalaje realizate din carton duplex apeleaza la expertii de la AB Calipac. Ei iti pun la dispozitie ambalaje practice realizate din carton duplex, hartie sau plastic transparent, produse comercializate la un raport avantajos calitate-pret. AB Calipac iti ofera solutii personalizate astfel incat sa beneficiezi exact de produsele de care ai atat de multa nevoie. Poti contacta societatea AB Calipac telefonic apeland la numarul 0723280353 sau prin expedierea unui email la adresa contact@abcalipac.ro. Beneficiaza de cele mai moderne ambalaje carton si cu siguranta afacerea ta va avea doar de castigat. In plus produsele sunt protejate in timpul transportului.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un