Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ambarcatiuni clasice si moderne

Ambarcatiuni clasice si moderne

🕔11.Mar 2013

Va doriti o ambarcatiune?

Se pare ca nu este suficient acest lucru cand vine vorba de achizitionarea ei. Daca nu sunteti un impatimit al marii sau apelor in general, cu siguranta trebuie sa va informati temeinic inainte sa achizitionati un asemenea produs.

Ce trebuie sa stiti inainte de a face pasul in cumpararea unei ambarcatiuni?

Pentru construirea motoarelor se folosesc materiale care rezista la coroziune, mediul marin fiind mai dur si mai coroziv comparativ cu uscatul. Contactele, cablurile, piesele sunt confectionate din materiale care trebuie sa fie de asemenea, rezistente la coroziune.

Pentru unii croaziera de placere inseamna viteze mari. Ceea ce trebuie luat in considerare in acest caz sunt apele pe care vreti sa practicati acest gen de croaziere si ambarcatiunea sa fie potrivita pentru ele. Una este sa mergi in viteza pe canalele navigabile ale Dunarii, unde sunt cioturi, pietre si curenti puternici si alta este sa desfasurati aceasta activitate pe o mare mai mult sau mai putin agitata.

Insa pentru altii croaziera de placere inseamna deplasarea pe distante lungi, cu o viteza domoala care sa le permita sa vada totul in jur. Pentru acest fel de calatorii, recomandate sunt ambarcatiunile cu facilitati de somn, toaleta, posibilitatea de depozitare a proviziilor, dus, bucatarie si evident pescuit.

Cand este vorba de ambarcatiuni vremea are un cuvant destul de important de spus, mai ales in cazul ambarcatiunilor de agrement. Cand spun aceasta ma gandesc la perioadele “moarte” din punct de vedere al folosirii si atunci trebuie sa va asigurati posibilitatea de a tine undeva ambarcatiunea in aceste perioade. Fie ca este vorba de o curte, unde o puteti acoperi sa o protejati, fie ca este vorba de un garaj mai mare sau de locuri special amenajate in porturi, este foarte important sa luati in considerare si acest element.

Cand alegeti sa achizitionati o ambarcatiune usor de intretinut recomandarea este in a alege o barca cu modelare simpla potrivita si pentru incepatori. Acest gen de ambarcatiuni se manevreaza usor, dimensiunile se preteaza si la utilizarea in ape mici, in corpul barcii dispuneti de compartimente de depozitare a echipamentelor si lucrurilor necesare navigarii.

Genul acesta de modele este recomandat si cand doriti sa mergeti la pescuit cu prietenii si ceea ce este destul de important este ca datorita dimensiunilor mai mici este usor de transportat si depozitarea pe timpul iernii nu ridica o problema.

Apele pe care urmeaza sa navigati sunt foarte importante cand este vorba sa alegem o ambarcatiune. Pentru cei dintre dumneavoastra care doriti sa navigati pe Mediterana sau in jurul lumii se recomanda ambarcatiunile cu vele, pentru cei ce vor naviga  pe Dunare, in Delta, pe Main sau Sena ambarcatiunile recomandate sunt intr-o gama diversificata si mai ales construite cu un design deosebit. Nu va ramane decat sa apelati la specialistii in domeniu pentru toate recomandarile necesare.

Acesta a fost doar un mic periplu in lumea navigatiei si a ambarcatiunilor, care nu inseamna neaparat numai viteza, ci inseamna cunoastere, placere si pasiune pentru frumos, inseamna si liniste dar si adrenalina. Este un ansamblu de trairi care merita incercat.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un