Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Auto Focus iti ofera anvelope Dunlop

Auto Focus iti ofera anvelope Dunlop

🕔14.May 2013

Iti doresti ca masina ta sa functioneze la perfectiune? Ai nevoie de consumabile pentru acest lucru? Atunci firma bucuresteana Auto Focus este solutia ta.

Compania Auto Focus comercializeaza o gama variata de produse pentru domeniul auto cat si pentru domeniul industrial. Firma se numara printre primii furnizori de astfel de produse in Romania, avand o vasta experienta si un  portofoliului larg de clienti. Gama de produse comercializate cuprinde urmatoarele: uleiuri hidraulice, uleiuri pentru transformator, uleiuri pentru turbina, uleiuri pentru compresor, uleiuri pentru motoare pe gaz, uleiuri pentru prelucrari metale, ulei transmisie, produse pentru lagare, vaseline, unsori, consumabile auto si industriale, anvelope, echipamente de protectie. Marcile pe care le comercializeaza sunt: BP, Valvoline, Texaco, Aral, Dunlop, Castrol, Prista, Mol, Elf, Liquilon, etc. Firma are colaborari cu partenerii din intreaga Europa, cat si in Statele Unite ale Americii, putand astfel oferi inclusiv lubrifianti speciali pentru toate utilizarile.

Echipa de specilaisti a firmei iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi cele mai bune sfaturi si solutii in ceea ce priveste optimizarea solutiilor de lubrifiere adaptate nevoilor fiecarui autovehicul in parte, cu scopul de a-i creste performanta. Puteti gasi in firma bucuresteana Focus Auto un partener de incredere care iti va sta mereu la dispozitie.

Calitatile care ii recomanda pentru a deveni un partener de incredere sunt profesionalismul, promptitudinea, seriozitatea si calitatea produselor.

Firma Auto Focus comercializeaza anvelope auto marca Dunlop de cea mai buna calitate.

Firma Dunlop a fost mereu un deschizator de drumuri al inovatiilor in producerea de anvelope performante ce pot fi utilizate in orice conditii. Tehnologia folosita de catre specialistii Dunlop are drept motto  ”Feel the road” , adica ”Simte drumul”, imbunatatind in acest mod experienta condusului la cote maxime. Tehnologia Touch, spre exemplu, este gandita pentru a mari contactul cu soseaua si de a avea un control sporit la virare. Cauciucurile prezinta o rezistenta mare la acvaplanare, motiv pentru care au aceleasi performante ca si pe un carosabil umed.

Cauciucurile sunt disponibile pentru ambele anotimpuri: iarna si vara, cat si all-season. Diversele modele de cauciucuri prezinta un profil asimetric al benzii de rulare, cu nervura centrala, sau utilizeaza un sistem multi-lamele, care este specific pentru locasul talonului care intareste legatura dintre anvelopa si janta, profile plate ale benzii de rulare ori profile multi radius. Versiunile create au iutilizari multiple si diverse, pentru a oferi solutii tuturor tipurilor de folosire.

Ce este anvelopa?

Anvelopa este o bucata de cauciuc de forma toroidala care este se gaseste la nivelul rotilor de la diverse vehicule si automobile. Funcția sa de baza este permiterea unui contact potrivit de aderenta si frecare cu pavajul, pentru a permite acceleratia, franarea si conducerea automobilului in bune conditii.

Din punct de vedere al constructiei  se gasesc doua modele de anvelope: radiale si diagonale. Anvelopa radiala reprezinta standardul pentru aproape orice masina care se doreste a fi moderna.

Asadar, alege calitatea si performanta anvelopelor marca Dunlop oferite de catre firma bucuresteana Auto Focus, pentru a fi mereu primul in trafic si a evita surprizele neplacute.

Poti sa citesti alte articole doar facand un click aici.

Similar Articles
Transport personal Ilfov

Transport personal Ilfov

Transportul international al persoanelor este activitatea principala prestata de catre firmele de transport personal in

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti va pune la dispozitie diferite modele de masini cu confort

Elevator service de la Tomax Prest

Elevator service de la Tomax Prest

  Cu ajutorul echipei noastre de profesionisti reusim inca de la inceputul activitatii noastre sa oferim

De ce ajung masinile in unitatea noastra de service auto Ilfov Maryx Com?

De ce ajung masinile in unitatea noastra de service auto Ilfov Maryx Com?

O masina “sanatoasa” este una care poate oferi si siguranta dumneavoastra si celor dragi. Stim

Reconditionari turbine de la Turbina Reparata

Reconditionari turbine de la Turbina Reparata

  Aveti nevoie de servicii de reconditionari turbine, dar nu cunoasteti nici o companie care v-ar