Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Automate programabile de la Livand IT

Automate programabile de la Livand IT

🕔22.May 2013

Automatele programabile reprezinta sisteme de calcul care sunt concepute special pentru controlul diverselor procese tehnice. Apartin marii familii a sistemelor de control distribuite si sunt de fapt sisteme de control ce actioneaza in timp real.

Hardware-ul unui automat programabil este format dintr-o unitate centrala ce se bazeaza pe un microprocesor ori pe microcontroler, pe o memorie, pe un numar fix de puncte de intrare, prin intermediul carora sunt primite semnale ce provin de la diversi senzori sau de la operator, un numar de puncte de iesire prin intermediul carora se transmit diverse comenzi catre elementele de executie ori semnalizari spre operator, plus interfete seriale care pot fi paralele sau nu si permit ca automatul programabil sa fie conectat la dispozitivele de programare, impreuna cu calculatoare de tip PC sau cu alte automate programabile.

Unitatea centrala sau memoria are functia principala de a ingloba in sloturile sale modulele care apartin de configuratia sistemului  si se gasesc intr-o forma intregita.  Memoria are si functia de a asigura comunicarea intre module si sloturi.

Pentru a achizitiona automate programabile in Bucuresti, firma Livand IT iti pune la dispozitie astfel de dispozitive confectionate la cele mai inalte standarde ale calitatii.

Automatele programabile sunt acele tipuri de aparate ori echipamente prin intermediul carora se realizeaza instalatiile de comanda automate. Acestea sunt inlocuitoare ale circuitele care se bazeaza pe relee din cadrul tablourilor de automatizare ale masinilor, si prezinta o multitudine de avantaje comparativ cu astfel de circuite. Printre beneficiile oferite se numara: rezistenta crescuta in cazul conditiilor grele si al vibratiilor, o reducerea a zgomotului in momentul functionarii, un mod simplu de folosire, costuri reduse, scaderea consumului de energia electrica, etc.

Pentru ca unul dintre principalele teluri ale firmei bucurestene Livand IT este acela de a oferi produse de calitate, pun la  dispozitie automate programabile care sunt realizate de catre unul dintre cei mai importanti producatori din acest sector, mai exact, compania Siemens.

Firma Livand IT  pe langa comercializarea de automate programabile, ofera si alte tipuri de servicii si produse precum:  livrare de materiale si echipamente electrice si electronice; reparatii si modernizari de instalatii electrice si automatizare; reparatii electrice si electronice; distribuire de materiale si componente pentru instalatii de apa, gaz, etc.

Livand IT este unul dintre cei mai importanti distribuitori de materiale si echipamente electrice de pe piata actuala din Romania. Datorita gamei variate de produse pe care o pun la dispozitie partenerilor de afaceri, firma a dobandit un renume pe piata de profil.

Activitatea pe care firma o presteaza se caracterizeaza prin profesionalism, eficienta, seriozitate si abnegatie. In acest mod firma vine in intimpinarea clientilor sai cu produse si servicii de o calitate exceptionala, realizate de catre o echipa de specialisti care iti sta la dispozitie la oricand ai nevoie. Ei vor incerca sa gaseasca solutii cele mai bune si mai practice pentru problemele tale.

Companie: Livand IT

Judet: Bucuresti

Localitate: Bucuresti

Adresa: Sect. 4, Str.Izvorul Muresului nr.9, bl.D9, ap.36

Telefon: 0735 849 900 | 0729 807 189

Poti sa citesti si alte articole mai interesante doar facand un singur click aici.

 

Similar Articles
Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

  Iti surade ideea de a investi in panouri fotovoltaice? Te intereseaza sa discuti cu niste