Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Avantajele si aspectul unei pardoseli epoxidice

Avantajele si aspectul unei pardoseli epoxidice

🕔26.Aug 2015

In materie de pardoseli, foarte multe sunt cele care se descurca  perfect in domeniul industrial, insa doar una, cea epoxidica a reusit sa patrunda cu succes si in domeniul locuintelor private.   Calitatea si aspectul absolut extraordinar, sunt doar cateva dintre criteriile care plaseaza pardoseala epoxidica in  topul celor  mai bune pardoseli din toate timpurile  si din toate domeniile

Pardoseli epoxidice industriale:

Hale de depozitare, abatoare,  depozite, parkiguri, chiar si in spitale, azile sau clinici, pardoselile epoxidice si-au indeplinit rolul aproape de perfectiune multa, foarte multa vreme si inca nu au incetat sa o faca. Rezistenta iesita din comun la agentii chimici au permis o curatare exemplara a cesteia si deci evitarea unui mediu favorabil dezvoltarii  microorganismelor.  Rezistenta la apa si foc  au  contribuit la sporirea sigurantei si au castigat incredere arhitectilor utilizand-o tot mai frecvent. Nici rezistenta la uzura nu este de neglijat si sa nu mai discutam despre proprietatile adezive si durabilitatea net superioara in comparatie cu alte pardoseli.

Cu atat  de multe avantaje de parte ei, nici nu este de mirare ca pardoseala epoxidica a castigat increderea tuturor, de la comercianti, la arhitecti si mesteri; atat de repede, iar asta nu e tot. Din fericire, evolutia acesteia nu s-a oprit aici ci s-a extins si in domeniul privat, reprezentand in prezent un adevarat AS in maneca pentru designerii cei mai vestiti.

Pardoseli epoxidice pentru acasa:

Desi poate va vine greu sa  asociati o pardoseala utilizata initial in domeniul industrial, cu locuinta dumneavoastra,  daca va puneti putin imaginatia sa lucreze si daca obtineti informatiile necesare, veti  vedea ca  aceasta  reprezinta tot ce aveti nevoie pentru  un camin  precum cele din faimoasele cataloage de design interior.

Imaginati-va o camera mare, spatioasa. Un perete din sticla prin care se vede o piscina  moderna si  o gradina  cu sute de specii de plante.   Ceilalti pereti  de un alb imaculat  pe care se gasesc doar niste tablouri  cu peisaje montane si un raft cu cateva ghivece cu plante verzi. O canapea alba in centru, o biblioteca moderna in spate, cu multe carti colorate si numeroase usi din sticla, iar pe jos, o pardoseala epoxidica  3D cu un peisaj din natura, o cascada, un munte sau o pajiste plina cu flori. Perfect nu? Nu aveti nevoie de nimic altceva.

Pardoseli epoxidice de calitate:

Executia  perfecta a unei astfel de pardoseli, este  esentiala daca doriti sa va bucurati de toate calitatile  ei. Rezistenta, durabilitatea si aspectul  uimitor nu pot fi obtinute decat printr-o executie exemplara, realizata de oameni care stiu exact ce au de facut. Niciun detaliu nu trebuie neglijat deorece si cea mai mica greseala  poate compromite intreaga lucrare.

Pentru ca stiu acest lucru si pentru ca  doresc sa va ofere tot ce-i mai bun pentru acasa sau pentru afacerea dumneavoastra, cele mai bune servicii  de realizarea a pardoselilor epoxidice vin de la : www.europlastic.ro.  Vizitati-i in mediul online pentru cele mai bune oferte si servicii profesionale dar si pentru informatii complete si sfaturi utile in materie de pardoseli si nu numai.

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in