Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Baterii cu montare QuickFix Plus

Baterii cu montare QuickFix Plus

🕔14.Aug 2015

Tehnologia Grohe QuickFixPlus(1)In acest articol vom vorbi despre baterii si instalarea acestora. Baterii de toate felurile, insa nu de genul la care va asteptati, si asta deoarece pe www.baterii-lux.ro nu veti putea gasi nimic altceva decat baterii fie pentru baie, bucatarie, cada sau dus, precum si accesoriile aferente acestora. Multe modele, sortate in game de unice, care poarta numele unuia dintre cei mai consacrati producatori din domeniu, Grohe. Acesta este un producator cu o istorie de-a dreptul lunga, de aproximativ doua secole, o istorie a inovatiei, ingeniozitatii si nu in ultimul rand, al luxului si elegantei specifice Grohe. Iar cum aceste baterii fac parte din gama de lux a accesoriilor sanitare pentru case, restaurante, hoteluri si nu numai, partea care priveste montarea acestora nu a fost neglijata din ceea ce priveste inovatia. Asadar, sa vedem care sunt particularitatile de montare ale acestor baterii.

O tehnologie pentru gama de baterii Grohe

Tehnologia Grohe QuickFix Plus este prezenta la toate tipurile de baterii si este menita sa reduca timpul si efortul necesar montarii acestora cu pana la 40 de procente, raportat la bateriile standard. De aceasta tehnologie beneficiaza bateriile din urmatoarele linii de produse: Eurocube, New Concetto, Eurodisc Cosmopolitan, Eurostyle Cosmopolitan, Eurosmart Cosmopolitan si Europlus. Pe siteul nostru, www.baterii-lux.ro toate produsele ce fac parte din gamale listate mai sus, echipate cu aceasta tehnologie vor fi marcate cu simbolul specific al acesteia.

Eficienta montarii pentru aceste baterii este esentiala mai ales in cadrul aplicatiilor comerciale si publice. Mai exact acolo unde vorbim de necesitatea montarii a mai multor baterii. Fie ca vorbim de sistemele ce necesita un singur orificiu, pana la designul tehnic modular la bateriile cu bi-comanda, toate acestea vin sa ofere un concept tehnic foarte facil la capitolul instalare, dar si un design aparte.

Detaliile sunt cele ce ofera marile avantaje de timp, bani si efort. Cel mai bun exemplu de detaliu care face diferenta este una din piulitele finale de strangere. Inginerii de la Grohe au gandit un sistem prin care aceasta piulita nu mai are nevoie de infiletare pana sa ajunga la pozitia de strangere. Aceasta poate fi culizata pana aproape de punctul de fixare. Asadar, prin acest mic detaliu ingenios, montarea unor baterii necesita chiar si cu pana la 50% mai putin timp. Cum se traduce asta in economii financiare? Simplu.

Economisiti timp si bani la montarea de baterii Grohe

Timpul inseamna bani, iar daca pentru montarea unei baterii conventionale un instalator munceste chiar si o ora sau doua, la gamele de baterii dotate cu tehnologia Grohe QuickFix Plus, timpul este redus pana la jumatate. Astfel, daca sunteti managerul unui hotel de exemplu, veti obtine o substantiala diminuare a cheltuielilor aferente instalarii de baterii.

Grohe este in continua dezvoltare, nu pentru ca se doreste o expansiune a unitatilor de productie, ci pentru a putea oferi clientilor sai tehnologii noi, inteligente si uneori chiar surprinzator de neasteptate la niste baterii de apa. Asadar, daca doriti sa va diminuati la jumatate efortul de instalare a unei baterii va invitam a accesati siteul nostru, www.baterii-lux.ro pentru a face cunostiinta cu tehnologiile de ultima ora marca Grohe.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un