Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Beneficiile colantarii vitrinei tale – Creatorii de Imagine

Beneficiile colantarii vitrinei tale – Creatorii de Imagine

🕔16.Jan 2014

In zilele noastre, orice patron cauta metode cat mai eficiente si cat mai putin costisitoare de promovare a afacerii sale; din nefericire, nu toti detinatorii unei afaceri reusesc sa aleaga metode care sa dea roade. Fiecare metoda are atat avantaje, cat si dezavantaje; astfel, in momentul in care doresti sa iti promovezi afacerea, trebuie sa fii foarte atent la tipul pe oameni vizati, la zona in care decizi sa iti desfasori activitatea de promovare s.a.m.d.

Exista, totusi, si o metoda facila de promovare a unei afaceri, care nu implica prea mult efort si care nu are cum sa se situeze la categoria “esecuri”: colantarea vitrinei. Aceasta metoda de promovare este ideala deoarece vizeaza toate persoanele care trec prin fata afacerii tale si, mai mult decat atat, atrage atentia asupra obiectivului tau.

Colantarea vitrinei nu implica prea multa bataie de cap, singurele lucruri de care nevoie fiind o echipa experta in domeniu si, ei bine, o…vitrina. Prin urmare, aceasta metoda de mercantizare este ideala pentru o multitudine de afaceri:

  • Magazine de orice tip
  • Hypermarketuri, supermarketuri, etc.
  • Ateliere foto
  • Ateliere auto
  • Ateliere de croitorie
  • Locatii de tip Horeca: baruri, pub-uri, chiar si restaurante
  • Ateliere de creatie

…si multe altele. In plus, colantarea vitrinei are o serie vasta de beneficii:

Promovarea afacerii – vitrinele colorate sau care sunt decorate cu diverse imprimeuri au tendinta de a atrage atentia trecatorilor. Astfel, ai mult mai multe sanse ca magazinul sau atelierul tau sa fie remarcate prin colantarea vitrinei.

Preturi avantajoase – majoritatea metodelor de promovare a afacerilor sunt extrem de costisitoare si de scurta durata (de exemplu, inchirierea unui panou publicitar, impartirea flyerelor, etc). Colantarea vitrinei este o metoda durabila si, mai mult decat atat, poti profita de preturi accesibile oricarui buzunar! In plus, vei observa schimbari semnificative in privinta clientelei in urma colantarii vitrinei; astfel, iti vei recupera investitia in scurt timp!

Design deosebit – Creatorii de Imagine iti ofera posibilitatea de a-ti decora vitrina in functie de preferintele tale; poti fie sa alegi unul dintre modelele propuse de catre echipa noastra, fie sa vii cu idei noi pe care le vom pune in aplicare in cel mai scurt timp.

Rezistenta indelungata – indiferent daca foliile autoadezive utilizate pentru colantarea vitrinei sunt printate digital sau pur si simplu colorate in masa, acestea vor rezista pentru o perioada indelungata de timp, datorita foliilor de protectie speciale aplicate deasupra lor.

Nu contribuie la schimbarea gradului de luminozitate – foliile utilizate pentru colantarea vitrinelor nu au nicio influenta asupra luminii dinauntrul magazinului  atelierului tau ; acestea au in structura lor gaurele, care permit patrunderea luminii inauntru. In plus, colantarea vitrinei iti ofera si un anumit grad de intimitate si mister; foliile autoadezive permit vizualizarea din interior inspre exterior, dar nu si invers.

Alege serviciile de colantare vitrine Creatorii de Imagine pentru a-ti promova afacerea intr-un mod eficient si deloc costisitor! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a firmei sau sa ne contactezi utilizand informatiile de mai jos:

Creatorii de Imagine, date de contact:

Adresa:

Str. Stejarisului nr. 37

Sectorul 4, Bucuresti, Romania

Telefon: (031) 425-7481

Fax: (031) 816-0498

Mobil: (0745) 380-906

(0765) 245-992

E-mail: creatori@creatoriideimagine.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Similar Articles
Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.

Firma curatenie Bucuresti

Firma curatenie Bucuresti

Curatenia se face si in centrele comerciale care sunt in Bucuresti. Operatiunile care se executa de

Intretinere ascensoare

Intretinere ascensoare

Unul din principalele servicii ce sunt oferite de catre firmele ce executa intretineri ale ascensoare