Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Bentley Romania – Da calitate laptelui tau!

Bentley Romania – Da calitate laptelui tau!

🕔17.May 2013

NU, nu e vorba despre celebra marca de masina, dar tot cu masinarii complicate si delicate se ocupa. Bentley Romania SRL este subsidiara companiei Bentley Instruments INC din Statele Unite ale Americii, unul dintre cei mai cunoscuti producatori mondiali de instrumente analitice pentru determinarea calitatii laptelui si produselor lactate. Bentley Instruments este o companie prezenta in 7 tari prin subsidiare directe: Franta, Polonia, Cehia, Ungaria, Ucraina, Romania, Rusia, Turcia si cu distribuitori in restul mapamondului. Bentley Romania SRL este cea mai tanara dintre cele 7 companii Bentley mentionate anterior, fiind infiintata la sfarsitul anului 2005.

Cu toate acestea, intr-un timp relativ scurt, calitatea produselor si serviciilor oferite ne-a adus un bun renume pe piata din Romania. Centrele deschise in tara noastra sunt amplasate in Timisoara (sediul central), in Brasov si Iasi. In calitate de subsidiara Bentley, firma romaneasca, asemeni colegelor ei de continent, este implicata in 2 sectoare principale de activitate: echipamente/aparatura de laborator si echipamente pentru ferme zootehnice/mediu.

Pentru a mentine cel mai inalt nivel al calitatii serviciilor prestate, similar cu cel ale companiei-mama din SUA dar si cu restul producatorilor de talie mondiala reprezentati in Romania, a implementat standardele de calitate si de mediu ISO 9001 si ISO 14001. Astfel, Bentley Romania ofera servicii complete de vanzare si post-vanzare: consultanta, demonstratii practice, seminarii, service in garantie si post-garantie, instruire personal, samd.

O echipa de service specializata la producatorii echipamentelor este in permanenta la dispozitia clientilor, astfel incat produsele achizitionate vor functiona la parametrii corespunzatori. In termeni generali, clientii Bentley pot fi enumerati ca fiind: companii private, autoritati ale statului, institute de cercetare, universitati s.a. O clasificare mai detaliata, in functie de gama de produse comercializata de noi, conduce la urmatoarele grupe de clienti: cercetarea si educatia – universitatile (veterinare, biologie, medicina umana), institutele de cercetare (microbiologie, siguranta alimentara, etc.), industria alimentara (fructe, conserve, panificatie, inghetata s.a.), autoritatile sanitar-veterinare, statiile de tratare a apei, fermele de animale (suine, bovine, pasari, ovine, etc), fabrici de lactate , carmangerii, procesare carne, abatoare, etc.

Sa vorbim putin despre furtunurile de muls. Pe langa mansoanele destinate mulsului, Bentley Romania va ofera si furtunuri pentru muls de calitate, pentru ca dvs. sa obtineti cele mai bune rezultate.

Specifice mai ales camerelor de muls, furtunurile confectionate din cauciuc asigura o rezistenta ridicata in ceea ce priveste trecerea laptelui sau a solutiilor destinate procesului de curatare. Acestea prezinta un nivel ridicat de flexibilitate, si sunt disponibile in mai multe dimensiuni. O alternativa a furtunului din cauciuc este reprezentat de cel confectionat din silicon. Folosirea acestui tip de material asigura rezistenta in timp a acestui model de furtun. Furtunul Ultraclean-lite este confectionat din 2 tipuri de cauciuc, cel din interior fiind vulcanizat termoplastic, fapt ce asigura rezistenta la acizi sau grasimi. Un alt beneficiu pe care acest tip de furtun il prezinta se refera la capacitatea acestuia din urma de a pastra calitatea laptelui pentru o perioada mai indelungata de timp.

Companie: Bentley Romania
Ţara: Romania
Judeţ: Timiș
Localitate: Timișoara
Adresa: Piata Nicolae Balcescu, nr. 4, ap. 4
Telefon: 0256 210 946
0256 223 349
Fax: 0256 210 946

 

Similar Articles
Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Daca nu stiati inca acest lucru, e bine sa il cunoasteti: cand ne referim la

Cultivare orez doar de la Danca International!

Cultivare orez doar de la Danca International!

  Orezul este folosit de catre majoritatea populatiei, datorita avantajelor pe care acesta le are asupra

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

  Fie ca va doriti pui de gaina, de curca, de rata sau de gasca, ori

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

  Ideea de a avea propria gradina de legume pleaca din multe motive, fie ca vorbim

Sisteme irigatii, o necesitate pentru gradina si un comfort in plus pentru dvs

Sisteme irigatii, o necesitate pentru gradina si un comfort in plus pentru dvs

In zilele noastre putem spune cu siguranta ca toata lumea isi doreste sa aiba o