Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Bentoflux Satu Mare – garantia calitatii!

Bentoflux Satu Mare – garantia calitatii!

🕔27.Sep 2013

Vrei materiale de constructii de calitate, vopsele de acoperire ori coloranti lichizi sau praf la cele mai bune preturi?

Ai nevoie de bentonite, chituri, adezivi, lumanari sau mase plastice?

Le gasesti pe toate in oferta societatii Bentoflux din Satu Mare!

Avand 12 ani de experienta, compania Bentoflux iti pune la dispozitie diverse materiale de constructii, vopsele de acoperire, fluxuri pentru turnatorii, coloranti, chituri si diferite feluri de bentonita.

Firma Bentoflux din Satu Mare se poate mandri cu faptul ca a preluat activele si rezultatele cercetarilor realizate de-a lungul anilor la fabrica de vopseluri (Intreprinderea 1 Mai) si Intreprinderea de Piese de Schimb si Utilaje pentru Industria Chimica. Ulterior, in ultimii ani, compania a investit masiv in cercetarea si dezvoltarea ciclurilor de fabricatie, a instalatiilor de macinare a bentonitei si a  productiilor de fluxuri pentru turnatorii, in oferta sa existand acum 30 de sortimente de bentonita si 24 de tipuri de fluxuri special destinate turnatoriilor.

Apeleaza cu incredere la firma Bentoflux din Satu Mare ori de cate ori ai nevoie de diverse:

 • Vopseluri de acoperire si mase plastice
 • Coloranti – praf si lichizi
 • Chituri, adezivi, lumanari
 • Materiale de constructii felurite

Calitatea produselor purtand amprenta Bentoflux Satu Mare este mereu supravegheata si imbunatatita prin intermediul unui sistem computerizat de prelucrare si monitorizare a datelor, specialistii firmei fiind preocupati permanent ca acestea sa fie la standarde cat mai ridicate. In plus, compartimentul CTC – CDP al firmei elaboreaza diverse programe ce faciliteaza modelarea matematica a proceselor de fabricatie, coordonarea anumitor faze de fabricatie in mod proiectiv, dar si generarea produselor noi ori modificarea celor existente, cu proprietatile solicitate de beneficiari.

Printre produsele de calitate pe care Bentoflux le ofera clientilor sai se numara si bentonitele, societatea realizand diferite tipuri de produse pentru:

 • Turnatorii
 • Agricultura si zootehnie
 • Industria alimentara si industria farmaceutica
 • Industria Chimica
 • Protectia Mediului
 • Foraje Hidroconstructii
 • Chimie pura

In categoria bentonita pentru agricultura partenerii de afaceri ai societatii Bentoflux din Satu Mare au la alegere mai multe produse, toate comercializate la preturi avantajoase.

Agrohidrobent AHB – este un produs bentonitic pulverulent, obtinut din bentonita naturala si deseuri de piele, cu proprietati superabsorbante. Fiind utilizabil in zonele secetoase si/sau desertice cu scopul fixarii umiditatii in sol, produsul asigura culturilor apa necesara chiar si in perioadele secetoase, 1 gram de produs fiind capabil sa genereze 18 cmc de gel.

Demn de remarcat este faptul ca gradul de gonflare al acestui produs este de 6,5 – 9 ori mai mare decat al unei bentonite simple naturale. In plus, prin utilizarea deseurilor de piele, nevalorificabile pe alte cai, AHB reuseste sa le neutralizeze, rezolvand astfel una dintre problemele protectiei mediului, poluarea biologica si/sau microbiana fiind redusa considerabil.

Bentocomplex Retard, un alt produs incadrat in categoria bentonitelor pentru agricultura, este un material compozit pe baza de bentonita coloidala, care include intre straturile cristaline molecule de ingrasaminte complexe. Este bine cunoscut faptul ca ingredientele folosite la ora actuala prezinta dezavantajul aparitiei unui soc de ioni, ce se manifesta la nivelul radacinii plantei, dupa precipitatii abundente.  Produsul comercializat de Bentoflux elimina acest inconvenient, prin cedarea treptata a substantelor active din structura microcristalina, cu viteza controlabila asigurandu-se astfel, pe timp indelungat, un mediu de cultura cu proprietati relativ constante, prin cedarea (retardarea) substantelor nutritive in cantitati asimilabile de plante.

Bentoflux Satu Mare este compania care garanteaza intotdeauna calitatea produselor oferite clientilor sai, la preturi fara concurenta.

Pentru eficienta si performanta, alege-ti un colaborator pe masura pretentiilor tale, Bentoflux Satu Mare!

Contact:

Judeţ: Satu Mare
Localitate: Satu Mare
Adresa: Str. Fabricii nr. 64
Telefon: 0261 768 948
Fax: 0261 768 950

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi faptul ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca