Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Biteco Sibiu – compania la inaltimea asteptarilor !

Biteco Sibiu – compania la inaltimea asteptarilor !

🕔05.Jun 2013

Cauti o firma de profesionisti, care sa-ti ofere cele mai bune lucrari de reparatii si intretineri ale suprafetelor exterioare ale cladirilor, de spalare a fatadelor ori montari de bannere si panouri publicitare ?

Ai nevoie de amenajari spatii verzi si servicii de curatenie diverse ?

Te muti si iti trebuie o mana de ajutor ?

Nu stii la cine sa apelezi pentru dezinsectie, dezinfectie sau deratizare ?

Biteco Sibiu este solutia la toate problemele tale !

Cu 15 ani de experienta pe piata afacerilor din Romania, firma Biteco Sibiu iti ofera cele mai bune servicii de alpinism utilitar si servicii de curatenie si intretinere, realizate de personal calificat, cu aparate, utilaje, accesorii si consumabile de ultima generatie.

Rapid, ieftin si eficient, profesionistii companiei Biteco sunt singurii care va pot satisface toate gusturile si exigentele in materie de curatenie, de la aspirare si spalare, pana la stergerea si intretinerea suprafetelor vizate.

Si pentru ca stie sa se adapteze cerintelor pietii, Biteco si-a extins aria de activitate, firma putand sa va ofere si servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, esentiale pentru sanatatea oricui.

Alpinismul utilitar ocupa un loc principal in oferta de servicii a firmei Biteco Sibiu, echipele de lucru ale acesteia facand diverse lucrari de reparatii si intretineri ale suprafetelor exterioare ale cladirilor, dar si spalarea fatadelor ori montarea de bannere si panouri publicitare.

Ieftin, rapid si sigur – astfel pot fi caracterizate serviciile de alpinism utilitar prestate de compania Biteco, care este mereu la dispozitia clientilor.

Nu conteaza inaltimea, nu conteaza gradul de dificultate al proiectelor tale ! Profesionistii Biteco iti vor demonstra ca fac fata cu succes tuturor provocarilor, lucrand si in zonele greu accesibile, prin intermediul unui sistem special de corzi.

Doar apeland la firma Biteco Sibiu ai garantia unor lucrari sigure si eficiente, tehnicile de lucru folosite fiind de ultima generatie.

Mereu la inaltime in relatiile cu clientii, mereu pregatiti pentru a raspunde cu promptitudine, profesionistii Biteco Sibiu intretin si repara suprafetele exterioare aflate la orice inaltime, spala fatadele oricarei cladiri si monteaza oriunde si oricand bannere si panouri publicitare.

Echipele Biteco Sibiu  sunt bine pregatite in domeniu, acestea fiind calificate sa lucreze in conditii dificile, in spatii de manevra sau perimetre reduse, ori in zone in care montarea unor schele nu este permisa.

Alpinistii nu lucreaza la intamplare, ci in conditii de maxima siguranta, lucrul la inaltime facandu-se prin intermediul corzilor asigurate independent, ce confera stabilitate si protectie.

Toate lucrarile contractate de Biteco Sibiu sunt de calitate, executate cu echipamente si materiale speciale.

Si pentru ca timpul a devenit esential pentru oricine, Biteco stie sa-si respecte intotdeauna partenerii de afaceri, carora le executa la timp toate lucrarile contractate.

Alpinistii utilitari Biteco sunt printre putinii care pot patrunde in locuri foarte stramte, fara a folosi platforme, schele sau nacele ce pot ocupa inutil spatiu, ei lucrand doar cu ajutorul echipamentului de sustinere si a celui de interventie adecvat fiecarei lucrari in parte.

Atenti la detalii, calificati in mai multe domenii, silentiosi si rigurosi cand vine vorba de siguranta si protectie, profesionistii Biteco Sibiu va garanteaza reusita oricarui proiect.

Pentru lucrari de calitate, sigure si realizate cu profesionalism, alege-ti un partener pe masura!

Biteco Sibiu – compania mereu la inaltimea asteptarilor !

Contact:

Judeţ: Sibiu
Localitate: Sibiu
Adresa: Strada Rahovei, Nr. 25
Telefon: 0269 25 22 33
0747 248326
Fax: 0269 25 22 33

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi faptul ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de reducere de pret.

Citeste alte materiale interesante, aici !

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un