Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cabinetul oftalmologie Optimed Medical este alegerea corecta pentru ochii tai

Cabinetul oftalmologie Optimed Medical este alegerea corecta pentru ochii tai

🕔05.May 2014

Ochii reprezinta unele dintre cele mai importante organe ale unei persoane, importanta lor, dar si sensibilitatea lor, fiind acelea care dicteaza necesitatea unei protectii crescute a acestora. Atunci cand insa survin probleme in buna functionare a ochilor, este la fel de important sa apelezi la un cabinet de oftalmologie format din medici competenti si care sa aiba in acelasi timp dotarile necesare pentru a-ti oferi cele mai bune servicii si a te asigura astfel de pertinenta diagnosticului primit, dar si de cel mai bun tratament. Optimed Medical este un cabinet oftalmologic care se ridica la toate aceste standarde, asadar te asteptam la noi pentru cel mai bun si eficient tratament pentru ochii tai.

Cabinet oftalmologic dotat si cu experti pentru ochi bine tratati si sanatosi

Afectiunile care pot surveni in buna functionare a ochilor sunt numeroase, de la banale dureri de cap care pot fi cauzate de o slabire a vederii, pana la tulburari oculare serioase, precum conjuctivita, strabismul, presbiopia, infectii ale ochilor, tumora maligna de retina, toxoplasmoza, glaucomul, hipermetropia, degenerescenta maculara si multe altele. Daca prezinti simptome de felul durerilor de cap accentuate, dureri ale ochilor, incapacitatea de a vedea bine, tulburari ale vederii etc., iti recomandam sa apelezi cat mai repede la serviciile unui cabinet oftalmologie in cadrul caruia sa beneficiezi de un diagnostic corect si un tratament adecvat.

Optimed Medical este un cabinet oftalmologie care vine in intampinarea tuturor pacientilor cu probleme de acest fel cu dotari moderne si medici competenti, toate in scopul vindecarii tale cat mai rapide si eficiente.

Optimed Medical- cabinet oftalmologic pentru nevoile tale

Centrul oftalmologic Optimed Medical a fost infiintat inca din anul 1992, fiind unul dintre primele cabinete oftalmologice moderne din Bucuresti si din tara. Fondatorul sau este un oftalmolog german de origine romana, iar cabinetul nostru oftalmologic iti sta la dispozitie cu o serie de servicii de cea mai buna calitate.

Printre serviciile noastre se numara consultatii pentru adulti si copii, prescriptii ochelari, optica medicala, adaptari lentile de contact moi si dure, Optimed Medical fiind in acelasi timp si un centru de diagnostic ocular.

Chiar de la infiintarea cabinetului oftalmologic, Optimed Medical s-a specializat in metode moderne de diagnostic, oferind pacientilor o serie larga de investigatii precum: angiofluorografia retiniana (AFG), ecografia oculara, electroretinografia 9ERG) si potentialele corticale evocate vizual (PEV). De asemenea, cabinetul nostru oftalmologic a fost unul dintre primele centre care au realizat tratamente cu laser ale polului anterior si posterior ale ochiului. Iar daca serviciile pe care le cauti sunt acelea de adaptare ale lentilor de contact, te asteptam tot in cabinetul oftalmologic Optimed Medical unde aceasta operatiune de adaptare este efectuata la un nivel inalt profesional de catre expertii nostri. Cabinetul nostru a fost dotat recent cu cele mai moderne instrumente de diagnostic ale bolilor retinei cum ar fi tomograful in coerent optica 3D-OCT Maestro. Colaboram strans totodata si cu alte centre de chirurgie oculara si chirurgie refractiva.

Principalul scop al nostru este ingrijirea competenta si completa a pacientilor, de aceea, daca ai nevoie de servicii de acest fel, pentru cele mai bune te asteptam in cadrul cabinetului oftalmologie Optimed Medical!

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un