Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cablero

Cablero

🕔09.May 2013

Numele ne duce cu gandul la un cavaler medieval, imbracat tot in armura si gata oricand sa ne ajute la nevoie. Nu sunteti departe de adevar, din doua motive: este confectionat din otel si e gata oricand sa va ajute. Doar ca vorbim despre cabluri si alte accesorii de care avem nevoie in situatiile dificile in care ne-am putea gasi la un moment dat fiecare dintre noi. Si pentru ca vorbim aici doar despre cei mai buni, vorbim depsre Cablero Iasi, cel mai tare producator din Romania de cabluri de otel, sufe, lanturi, chingi textile si lanturi antiderapante si diferitele accesorii.

Cum au reusit asta? Prin mentinerea unor standarde de productie ridicate si seriozitate pe piata de profil. Inca din anul 1994, cand a fost infiintata, compania a incercat si reusit, se pare, sa adune resurse suficiente pentru a se putea dicta piata din tara si nu numai, datorita produselor fabricate. Mai despicam niste fire otelite si va mai spunem ca in anul 1996 “El” Cablero a urcat in Topul National al Firmelor Private din Romania. Beneficiind de parteneri cu nume grele din Uniunea Europeana in domeniul fabricarii si proiectarii, firma a avut acces la cele mai noi tehnologii, unele cu caracter unicat, la noi in tara. Posibilitate pe care compania Cablero a fructificat-o din plin, pentru a-si consolida pozitia pe piata.

Datorita indelungatei experiente, produselor de inalta calitate si seriozitatii de care a dat dovada in acesti aproape 20 de ani,  compania a devenit membru de incredere si “cablul de tractiune” a doua asociatii: al Asociatiei Romane pentru calitate si al Asociatiei de Standardizare din Romania. Peste toate acestea este si membru al Organizatiei Europene pentru Calitate. Caci cablurile de otel produse la Cablero sunt utilizabile in toate domeniile de activitate, respectand standardele SR EN ISO 9001/2001 in vigoare. Insa mandria companiei nu sunt doar cablurile de otel produse acolo, ci si chingile textile si accesoriile aferente. Si mai au cu ce se fali: sistemele de ridicare si ancorare, binecunoscute pe piata de profil.

Ca sa intindem si mai mult coarda si sa vedeti ca nu se rupe, va lasam posibilitatea de a alege intre mai multe tipuri de cabluri – compania detine o gama variata de cabluri de tractiune din otel, pe care vi le pune la dispozitie, fiecare avand caracteristici si infasurari diferite. Puteti opta, sa zicem, pentru un cablu de tractiune din otel mat, construit conform standardului ISO 2408, un “fir” care poate rezista la sarcini teoretice cu valori cuprinse intre 900 si 9135 kgf. Bineinteles ca, functie de necesitatile si solicitarile la care vor fi supuse aceste cabluri, puteti alege si alte tipuri constructive, imbogatite compozitional cu alte materiale de intarire si tratare, pe langa clasicul otel. Mai intindem inca putin coarda si va spunem ca putem mai mult, mai mare si mai gros.

Pentru solicitari cu adevarat mari, Cablero va sugereaza sa folositi cablurile dintr-un otel mat, tratat cu toron in flux. Rezista la sarcini teoretice de rupedere de pana la 58.000 kg si sensul in care se infasoara este pe dreapta. Iar daca le rupeti si pe acestea, inseamna ca vreti sa ancorati Luna. Nu e o problema, doar sa ne anuntati din timp, ne mulam pe necesitatile fiecarui client in parte, prin gama variata de posibilitati prin care incercam a satisface orice cerere de pe piata. Asadar, oricand vreti sa intindeti un cablu, de orice fel si oriunde in lume, cautati-ne: avem exact ce va trebuie. Ne gasiti in Iasi. Ne cheama Cablero.

Similar Articles
Cum se poate alege un bun generator curent?

Cum se poate alege un bun generator curent?

Odata ce suntem obisnuiti cu electricitate, ar putea sa ne fie destul de greu daca

De ce sa alegem un generator curent?

De ce sa alegem un generator curent?

Odata cu modernitate, chiar daca doriti pentru propriile gospodarii sau chiar pentru una dintre cele

Generator curent: panou de control

Generator curent: panou de control

Panoul de control la un generator curent are la baza lui un controller dispus cu

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,