Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Calitatea in cazul firmelor de transport international marfa

Calitatea in cazul firmelor de transport international marfa

🕔15.Dec 2015

Vin sarbatorile, iar cea mai mare grija pe care multe centre comerciale si nu numa, o au este aprovizionarea si creerea unui flux constant de aprovizionare. Acest lucru se datoreaza si exploziei pe care cifra achizitiilor o inregistreaza in aceasta perioada a anului, iar cum pentru un comert profitabil este necesara o logistica perfecta, BC Trans COM vine sa va ofere servicii complete de transport international marfa precum si la nivel national. Pentru a putea oferi servicii de cea mai buna calitate, aplicam o serie de masuri menite sa asigure starea perfecta de functionare a parcului auto, precum si performantele echipelor noastre de conducatori si de logistica.

3 aspecte esentiale pentru orice firma de transport international marfa

Cel mai important aspect pentru o firma de transport international marfa este parcul auto, acesta trebuie sa fie compus din auto-transportoare moderne, performante in care sa puteti avea incredere. Parcul auto trebuie sa fie dotat cu toate echipamentele necesare pentru a putea asigura interventiile de service ale autoturismelor in regim de urgenta. Ar fi cam ciudat sa intalniti o firma de transport international marfa care nu isi poate onora contractul din cauza unui cauciuc spart sau a unui mic defect la instalatia electrica, de exemplu. Ei bine, pentru a elimina aceste neajunsuri, parcul nostru auto este echipat cu propria unitate de service in care putem asigura mentenanta tuturor capetelor tractoare din dotare.
Logistica este de asemenea un element primordial pentru orice companie de transport international marfa deoarece aceasta este cea care pune la cale toate detaliile transportului, incepand cu indicatiile speciale ale clientului (in cazul unor transporturi de marfa, speciale sau agabaritice) pana la detalii ca traseul ce urmeaza a fi parcurs si solutionarea eventualelor situatii care pot intervenii. Tot o atributie a echipei de logistica este si gestiunea personalului firmei in ceea ce priveste transportul. Deoarece un transport international marfa poate fi destul de solicitant, fiecare echipa este formata din 2 soferi profesionisti cu o vasta experienta. Aceasta formula este necesara pentru a oferi cel mai scurt timp de livrare dar si siguranta transportului si a personalului.
Folosim echipamente de ultima ora
Tehnologia este partenerul ideal pentru orice firma de transport international marfa, fie ca vorbim despre echipamentele performante GPS sau despre sistemele de monitorizare a flotei, toate acestea sunt esentiale pentru a oferi clientului siguranta serviciilor oferite. Asadar, in cazul in care din diferite motive ati lasat in urma dotarile tehnice, va recomandam cu deosebita caldura sa va revizuiti atitudinea fata de acest aspect.
In concluzie putem spune ca inca din anul eclipsei din Romania (1999) pana in prezent am crescut si ne-am dezvoltat cu ajutorul echipei noastre dar si prin intermediul diferitelor tipuri de comenzi pe care le-am onorat pana in prezent. Putem oferi atat servicii de transport international marfa cat si agabaritic sau special. Asadar, puteti apela la noi ori de cate ori aveti nevoie de un partener de incredere pentru firma sau afacerea dumneavoastra. Ne gasiti pe siteul www.transportagabariticcraiova.ro locul de unde puteti si sa ne contactati. Va garantam ca in cel mult 2 ore de plasarea unei cereri de oferta veti fi contactati.

Similar Articles
Tot ce trebuie sa stii despre tahografe

Tot ce trebuie sa stii despre tahografe

  Tahograful este un dispozitiv necesar transporturilor rutiere, care are rolul de a inregistra viteza autovehiculului,

Carti de vizita – imaginea ta in fata clientilor

Carti de vizita – imaginea ta in fata clientilor

  Cartea de vizita a devenit o necesitate. Reprezinta o metoda eleganta prin care sa-ti promovezi

Ambalaje alimentare pentru produse proaspete gasiti in oferta companiei SCM Cartonajul

Ambalaje alimentare pentru produse proaspete gasiti in oferta companiei SCM Cartonajul

  Industria alimentara ocupa un loc fruntas in topul industriilor din tara noastra. Romanul este obisnuit

Colectare carton Bucuresti de la Cami Comexim – operatiuni prompte in orice moment!

Colectare carton Bucuresti de la Cami Comexim – operatiuni prompte in orice moment!

Ti-ai dori sa lucrezi cu cineva in ceea ce priveste colectare carton in Bucuresti? Ai

Despre gama de benzi adezive

Despre gama de benzi adezive

  Fie ca reparati, sunteti pasionat de electronica sau pur si simplu aveti nevoie de o