Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Camera de supraveghere spy, de la Big IT Solutions

Camera de supraveghere spy, de la Big IT Solutions

🕔17.Jun 2015

Daca ai nevoie de camera de supraveghere spy atunci trebuie sa apelezi la o firma profesionista si cu ani de experienta in domeniu. O astfel de firma este Big IT Solutions ce are ca obiect principal de activitate importarea si distribuirea unei game variate de sisteme si produse destinate mentinerii securitatii imobilelor, bunurilor si a persoanelor dragi, precum: sisteme de supraveghere video, camere de supraveghere, DVR, placi captura, accesorii supraveghere, dar nu numai.

Echipa Big IT Solutions va intampina de fiecare data cu solutii optime, personalizate si eficiente, firma detinand experienta si compentele necesare pentru a satisface cerintele celor mai exigenti clienti. Profesionalismul Big IT Solutions sustine calitatea activitatii si diversificarea impusa de domeniu. Echipa Big IT Solutions este informata, serioasa si receptiva la toate solicitarile voastre.

Pentru Big IT Solutions fiecare client este unic de aceea firma urmareste sa ofere cele mai bune produse din punct de vedere al raportului calitate-pret. Produsele si serviciile oferite de Big IT Solutions sunt moderne si de cea mai inalta calitate, in conformitate cu standardele europene din domeniu.

Ce este camera de supraveghere spy?

Camerele spion sau spy pot fi folosite intr-o varietate de scopuri, inclusiv in securitatea casei  sau a biroului dumneavostra, pentru monitorizarea copiilor dumneavoastra sau supravegherea angajatilor intr-o firma. Camerele de supraveghere spy sunt de dimensiuni mici, ascunse in diverse obiecte,  nu atrag atentia (ex:rame foto, ceasuri, pixuri, ochelari, mouse, jucarii, cuier si multe alte obiecte ce ar putea sa camufleze perfect o camera spy).

 Cum alegi  o camera de supraveghere spy?

 

  • Culoare. Culoarea camerei de supraveghere nu trebuie sa iasa in evidenta ci sa se integreze armonios in desing-ul incaperii.
  • Microfon. Unele modele de camera de supraveghere spy sunt dotate cu un microfon incorporat, astfel ca puteti realiza inregistrari audio video.
  • Raza de actiune. Daca alegeti o camera  de supraveghere spy wireless, puteti vedea in timp real tot ce inregistreaza aceasta, insa doar pana la o anumita raza.
  • Calitatea video. Camerele de supraveghere spy mascate in diverse obiecte ce pot fi pozitionate in moduri diferite pentru a beneficia de o calitate a imaginii video cat mai buna.
  • Capacitate de stocare. Majoritatea camerelor de supraveghere spy folosesc un micro card SD ca mijloc de stocare a informatiei. Daca vreti sa lasati camera sa ruleze incontinuu veti avea nevoie de un card cu o capacitate mai mare.
  • Senzor de miscare. Multe camere spy sunt amplasate in acelasi loc pentru un timp indelungat. De aceea, pentru a nu inregistra cand nu este nimeni in incapere, unele modele sunt dotate cu un senzor de miscare, porning inregistrarea doar cand detecteaza miscare in preajma.
  • Alte functii. Puteti opta pentru camera de supraveghere spy cu functie de night vision sau rezistente la apa.

Daca nu stii ce tip de camera de supraveghere spy s-ar potrivi cel mai bine exigentelor tale, echipa Big IT Solutions iti sta la dispozitie cu sfaturi si informatii care te pot ajuta sa iei decizia cea mai buna.

 

Similar Articles
Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in

De ce am lua in considerare varianta casei de batrani Bucuresti

De ce am lua in considerare varianta casei de batrani Bucuresti

Nu trebuie sa luam de bun ce vedem in filme, adica faptul ca o casa

Sisteme de alarma Break Sistems

Sisteme de alarma Break Sistems

De multe ori suntem luati prin surprindere de cat de usor se intampla unele accidente