Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cami Comexim – pentru un mediu mai curat!

Cami Comexim – pentru un mediu mai curat!

🕔26.Jul 2013

Nu stii ce sa faci cu cartoanele, hartia, foliile, fierul sau tabla de prin casa? Ai diverse PET-uri, navete din plastic, cupru ori aluminiu si nu stii cum sa scapi de ele? Vrei sa le arunci la intamplare sau incepi sa devii un cetatean model? De ce sa nu incepi chiar de acum sa protejezi mediul inconjurator? Mai ales cand alaturi iti sta un partener pe masura, compania bucuresteana Cami Comexim! Cu Cami Comexim, firma aflata de 21 de ani pe piata afacerilor romanesti, reciclarea deseurilor devine o placere!

Autorizata sa colecteze si sa valorifice hartie, carton, folie, fier, tabla, PET-uri, navete din plastic, cupru ori aluminiu, firma Cami Comexim iti pune la dispozitie diverse servicii de colectarea deseurilor reciclabile, dar si de transport, de manipulare si de valorificare a acestora, la cele mai bune tarife de pe piata.

Cami Comexim este compania mereu interesata de parerile clientilor si partenerilor sai de afaceri, motiv pentru care periodic verifica daca serviciile oferite acestora sunt la standarde europene.

Toate solicitarile si comenzile sunt preluate si onorate cu promptitudine si profesionalism, Cami Comexim fiind un lider recunoscut in domeniu.

Toate deseurile colectate de angajatii firmei ajung la punctele de lucru ale companiei, unde echipele special desemnate le sorteaza pe sortimente, dupa care acestea sunt prelucrate brut si livrate mai departe beneficiarilor.

De ce sa nu profiti acum de oferta companiei Cami Comexim si sa reciclezi deseurile asa cum o fac toti cetatenii europeni?

Nu mai arunca la intamplare tot ceea ce nu iti mai trebuie, gandeste-te la mediul inconjurator ori de cate ori vrei sa faci acest lucru!

E simplu, e usor, e rapid, e la indemana oricui isi doreste sa recicleze selectiv!

Cu atat mai mult cu cat compania Cami Comexim este mereu gata sa-ti preia toate solicitarile si sa te ajute ori de cate ori ai nevoie!

Un loc aparte in oferta firmei Cami Comexim din Bucuresti il ocupa activitatea de transport si reciclare deseuri reciclabile, compania avand echipe de lucru specializate special pentru aceasta.

Si pentru ca este o firma care se respecta, Cami Comexim iti ofera servicii de transport si reciclare a deseurilor reciclabile pentru cantitatile ce depasesc 500 de kilograme.

Este de ajuns un simplu telefon, o comanda ferma si personalul companiei Cami Comexim este pregatit sa iti transporte deseurile rapid si ieftin, in conditii de maxima siguranta.

Incepe acum sa protejezi natura si mediul inconjurator, colaboreaza cu adevaratii profesionisti, ce sunt mereu la dispozitia ta!

Alege un partener pe care sa te poti baza oricand, alege profesionistul in colectarea si transportul deseurilor reciclabile!

Cami Comexim – pentru un mediu mai curat!

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Automatizarii Nr 23 , Sector 1
Telefon: 021 269 42 00
0722 62 72 88
Fax: 021 269 40 49

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, astfel beneficiind de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!

Similar Articles
Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.

Firma curatenie Bucuresti

Firma curatenie Bucuresti

Curatenia se face si in centrele comerciale care sunt in Bucuresti. Operatiunile care se executa de

Intretinere ascensoare

Intretinere ascensoare

Unul din principalele servicii ce sunt oferite de catre firmele ce executa intretineri ale ascensoare