Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cancerul de col uterin (cervical): diagnosticare si tratament – GynecoLand

Cancerul de col uterin (cervical): diagnosticare si tratament – GynecoLand

🕔28.Mar 2014

Sanatatea noastra este mai presus de orice, insa, din pacate, ajungem sa o apreciem doar atunci cand aflam ca suferim de vreo afectiune mai complicata. Desi ni se spune in mod frecvent de catre cei din jur sa mergem la controale regulate la medicul de familie, nu ii ascultam nici atunci cand starea noastra de sanatate este vizibil precara prin simptomele pe care le avem.

GynecoLand este un spital privat cu sediul in Bucuresti, specializat pe un domeniu singular: chirurgia genitala si a sanului patologic, oferind servicii integrate si unidirectionale in scopul obtinerii sanatatii genito-mamare si a imbunatatirii calitatii vietii pacientilor sai. In cadrul spitalului activeaza doar medici cu experienta, ce au maxima calificare in diagnosticarea si tratarea tuturor afectiunilor genitale sau mamare, fiind pregatiti sa raspunda nevoilor medicale ale pacientelor, printr-un set complex si complet de servicii eficiente, intr-un ambient intim si confortabil. Aparatura de ultima generatie cu care este dotat spitalul, precum si echipa medicala competenta duc la obtinerea unor rezultate sigure si rapide in ceea ce priveste diagnosticarea si tratamentul tuturor afectiunilor genito-mamare, inclusiv in cazurile de cancer genital si mamar.

La GynecoLand veti gasi un sprijin chiar si in diagnosticarea si tratamentul cancerului de col uterin sau cervical, dupa cum mai este numit. Din pacate, acesta este unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer intalnite la persoanele de sex feminin, aparitia sa fiind determinata, in special, de infectiile cu HPV (Virusul Papilloma Uman ce are transmitere sexuala). Depistarea timpurie a acestuia este extrem de importanta, aceasta fiind conditia esentiala ce poate duce la vindecare. Depistarea despre care vorbeam se poate face prin intermediul testarii citologice Babes-Papanicolau si in functie de rezultatul acesteia, se efectueaza mai departe un examen al secretiei vaginale, testarea pentru Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, HVP sau o videocolposcopie.

Conform studiilor de specialitate efectuate de catre Ministerul Sanatatii, tara noastra ocupa primul loc dintre tarile din Europa in clasamentul incidentei cancerului de col uterin si al mortalitatii provocate de acesta. Aceasta boala este prima cauza de mortalitate la persoanele ce au varsta cuprinsa intre 15-44 de ani.

Sa vedem, insa, care sunt factorii de risc ai cancerului de col uterin: inceperea vietii sexuale la o varsta prematura, prezenta altor boli cu transmitere sexuala, sistem imunitar slabit, contacte sexuale neprotejate si factori ereditari.

Echipa medicala din cadrul spitalului GynecoLand cunoaste foarte bine masurile ce trebuie luate pentru diagnosticarea si tratamentul corect, eficient si rapid al cancerului de col uterin. Cateva date despre diagnosticare v-au fost relatate mai sus, acum sa vedem in ce consta tratamentul. Aceasta boala poate fi tratata prin metode de crioterapie (inghetare), indepartarea cu ajutorul unei sarme (LEEP) sau bisturiu, vaporizare cu laser, s.a. In ceea ce priveste operatiile, tipul acestora depinde de patologie (pe cale vaginala, abdominala, laparoscopica, etc.).

Tipul de tratament este determinat de un numar de factori pe care medicii profesionisti ai spitalului GynecoLand vor avea grija sa le explice pacientelor, pe intelesul lor.

Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi. Veti gasi in noi sprijinul de care aveti nevoie pentru a trece peste orice obstacol.

GynecoLand – pentru ca sanatatea voastra este mai importanta decat orice!

Similar Articles
Parodontoza, o afectiune cunoscuta care trebuie adresata din timp

Parodontoza, o afectiune cunoscuta care trebuie adresata din timp

Parodontoza este o afectiune de care cu siguranta ati mai auzit. Cert este ca aceasta

Un cabinet stomatologic in Bucuresti ce ofera servicii la cele mai inalte standarde

Un cabinet stomatologic in Bucuresti ce ofera servicii la cele mai inalte standarde

Cand va ganditi la un cabinet stomatologic in Bucuresti va ganditi probabil la situatiile mai

Un implant dentar, o solutie moderna de inlosuire a dintilor lipsa

Un implant dentar, o solutie moderna de inlosuire a dintilor lipsa

Un implant dentar reprezinta o interventie chirurgicala prin intermediul careia se inlocuiesc dintii care lipsesc

Prostenal Perfect de la Walmark -produse naturiste eficiente pentru sanatatea prostatei

Prostenal Perfect de la Walmark -produse naturiste eficiente pentru sanatatea prostatei

Pana la 30% dintre barbatii peste 65 de ani sufera de adenomul de prostata sau

Epilare definitiva

Epilare definitiva

Prin aplicarea corecta a tratament specific in cazul epilarii definitive se va obtine o distrugerea