Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Candelabrul – una dintre Best Decor Idea de iluminat

Candelabrul – una dintre Best Decor Idea de iluminat

🕔11.Sep 2013

„Voi faceti un copil, ca-l crestem noi. Il pun sa se dea si pe lustra!”, i-a zis un socru ginerelui, probabil amintindu-si de filmele de capa si spada la moda prin anii ’60, din care nu putea lipsi macar o scena in care eroul se slujea de candelabru ba pentru a se deplasa dintr-o parte in alta a salonului, ba ca sa-l doboare in capul dusmanilor. Totusi, sa nu uitam ca la baza candelabrul face parte din randul corpurilor de iluminat.

Evident, daca locuieste intr-o garsoniera nu-ti poti monta un candelabru din doua motive: e de prost-gust si s-ar putea sa dai cu capul in el. Dar in asteptarea majorarii de salariu care-ti permite sa cumperi vila cu piscina si cu candelabru asortat, poti da o raita pe la Best Decor Idea. S-ar putea sa gasesti vreo aplica pentru care sa renunti la ideea de a-ti cumpara vila.

Chiar daca locuinta iti permite, normal ca la alegerea candelabrului trebuie sa tii cont de restul decorului, doar nu esti toapa ca sa-ti cumperi candelabru cu cristale de Bohemia pentru o locuinta amenajata in stil bar american! Pentru aceasta ar merge mai degraba un candelabru Sevilla. De altfel, si importatorul il recomanda pentru living, bucatarie si birou.

Daca esti nostalgic, vei gasi aproape sigur in categoria candelabrelor clasice unul care sa-ti aminteasca de „Epoca de Aur”, oferta fiind diversa.

La orele de organizarea muncii am invatat ca lumina trebuie sa fie indreptata spre tavan pentru a nu fi suparatoare la ochi. Dar, personal, nu stiu sa se fi dat vreo lege, HG, OUG sau decret prezidential in acest sens. Evident, atmosfera creata de un astfel de candelabru este mai calda si se preteaza intr-o camera gen sufragerie. Ce te faci daca sufrageria e si camera de zi, si birou? Iti cumperi o locuinta mai mare, e la mintea cocosului! Spre deosebire de cocos, tu stii cam cat costa o locuinta mai mare, asa ca varianta mai ieftina este sa imbini placutul cu utilul si sa te orientezi spre un candelabru cu corpurile de iluminat orientate spre podea. Ori, daca modelul care-ti place este cu corpurile de iluminat in sus, poti apela la veioze, lampadare, aplice, spoturi pentru a obtine lumina dorita pentru sufragerie, camera de zi, respectiv birou.

Dar, ce te faci daca ai vila sau esti managerul unei firme ori seful unei institutii? Daca esti sef de institutie e simplu: te astepti la intrebari de la DNA de genul: Da’, ce, toara’su’, un bec economizor nu era suficient?! In celelalte doua cazuri situatia se complica fiindca ai o larga paleta de modele care sa-ti puna mintea pe moate si sa rostesti hamletian: A fi sau a nu fi: cu cristale Swarovski ori de Bohemia, ori suflat cu aur? Sa fie cu brate tip lumanare sau somptuos ca-n „Titanic”? Parca-ti face cu ochiul si unul cu cristale montate gen abajur. Da, dar modelul acela parca l-ai vazut la Ioneasca… Poate un Faguerlamp pentru aspectul rustic al casei de vacanta? Dar unde gasesti becuri economizoare care sa se potriveasca la un astfel de candelabru? Pai, tot la Best Decor Idea, iar daca vizitati lustre-online.eu poate iti vin si alte idei.

SC Best Decor Idea SRL

Contact:

Tel.:    +40724-341.946

E-mail: comenzi@lustre-online.eu

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un