Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Capcane UV de la Ekommerce Est!

Capcane UV de la Ekommerce Est!

🕔11.Dec 2014

eca9d8970ea00361fbacb1743cee0aa1Pentru cei care sunt in cautarea unor capcane UV pentru diferite insecte, compania Ekommerce Est ofera o serie variata de astfel de produse. Compania iti ofera confortul, linistea si curatenia de care ai nevoie in casa ta. Indiferent ca vrei sa inlaturi muste, tantari sau alte insecte zburatoare, aceste capcane UV sunt eficiente in toate cazurile si iti stau la dispozitie prin intermediul firmei Ekommerce Est. Consulta oferta companiei Ekommerce Est si comanda capcane UV de calitate, la preturi dintre cele mai competitive.

Personlul firmei iti poate oferi informatii complete despre fiecare produs in parte, astfel ca vei putea sa alegi doar ce este mai bun pentru tine. Eficienta acestor capcane este garantata si asigura conditii optime de igiena atat pentru casa ta, cat si pentru afacerea pe care o detii. Destinate atat persoanelor fizice, cat si celor juridice din sectorul alimentar sau Horeca, capcanele ofera o igiena corespunzatoare, cat si posibilitatea de a scapa de disconforul si zgomotul cauzat de aceste mici vietuitoare. Pe langa capcanele UV vei gasi in cadrul magazinului si accesorii pentru capcane UV.

De ce sa optezi pentru capcane UV?

In primul rand, deoarece acestea sunt mult mai eficiente decat alte tipuri de capcane, iar varietatea de produse comercializate iti ofera garantia gasirii pe cele de care ai nevoie. Societatea ofera mai multe modele de capcane UV care pot fi prevazute cu placa adeziva sau grila electrica, alcatuita din tuburi actinice. Avand o carcasa realizata din otel vopsit sau inox, aceste capcane UV sunt extrem de practice si eficiente pentru inlaturarea insectelor de orice fel. Produsele comercializate sunt nu numai utile in lupta cu insectele zburatoare, dar si estetice gratie unui design simplu caracteristic. Montarea acestor capcane UV este facila astfel ca se pot pozitiona pe suprafata peretilor sau a tavanului, in diferite pozitii in functie de preferinte. Ele se fixeaza cu holsuruburi si dibluri.

Capcanele UV sunt disponibile in mai multe dimensiuni, iar varietatea modelelor disponibile reprezinta garantia gasirii pe cel mai potrivit pentru tine. Oferite spre vanzare la preturi competitive, produsele Ekommerce Est sunt furnizate de compania Ekommerce din Italia, calitatea si eficienta acestora fiind garantata de producator. Reprezentantii companiei iti stau la dispozitie cu sfaturi si sugestii utile pentru efectuarea celor mai inspirate alegeri. Produsele de acest gen se pot instala atat in spatii rezidentiale, cat si pe terase, fiind un real ajutor pentru cei care petrec timpul la terasa in timpul verii. Modelele oferite sunt capabile sa satisfaca cele mai exigente cerinte in materie de eficienta, calitate, design si siguranta in functionare.

Despre Ekommerce Est!

Ekommerce Est promoveaza produse sigure, ecologice, oferite spre vanzare la un raport bun calitate-pret. Produsele sunt renumite pentru eficienta pe care o dau dovada in lupta cu insectele si rozatoarele. Ekommerce Est din Bacau este o societate care ofera solutii in materie de servicii DDD, si anume deratizare, dezinfectie si dezinsectie. Solutiile oferite se traduc prin produse, echipamente si accesorii utilizate in cadrul operatiunilor mentionate. Produsele din stocul firmei sunt alese intotdeauna dupa cele mai exigente criterii.

Datele de contact ale firmei Ekommerce Est

Adresa firmei: Calea Republicii, Nr. 157C, Bacau

Telefon: 0724 296 736

Email: info@ekommerce.ro

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un