Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Casa la cheie – visul fiecarei familii

Casa la cheie – visul fiecarei familii

🕔18.Mar 2013

A avea o casa reprezinta visul oricarei familii. O casa este sinonima cu un camin confortabil, cu spatii largi si aerisite, cu o curte spatioasa si multe animale. Casa este acel loc unde te intorci mereu cu placere, unde te relaxezi, unde iubesti si unde iti cresti copiii. Acum acest vis poate deveni realitate. Depinde numai de tine sa gasesti o firma buna de constructii si sa-ti implinesti visul.

Casa moderna

Din punct de vedere constructiv, casele se diferentiaza in functie de mediul climatic, terenul pe care aceasta este construita, dar si in functie de tehnologia de constructie si materialele folosite. Statutul social, banii de care dispune proprietarul, precum si factorii culturali se reflecta asupra locuintei.

Casa a cunoscut in timp o dezvoltare evidenta. In prezent, casele se construiesc deasupra solului (in trecut existau bordeie), subsolul fiind amenajat pentru mai mult spatiu, devenind, de regula, spatiu de depozitare sau garaj.

Casa moderna dispune acum de camere pentru activitati specifice, fiind dotata cu multe instalatii ce vin in ajutor vietii de zi cu zi, cum ar fi:

– iluminatul electric;
– apa curenta;
– canalizarea;
– televiziune si internet.

Materialele din care construim casele au evoluat si ele din punct de vedere calitativ. Principalele materiale folosite la constructia locuintelor sunt: BCA, caramida, lemnul si uneori piatra. Pe langa aceste materiale considerate clasice, au aparut o serie de materiale ce vin sa eficientizeze izolarea constructiei la exterior, cu materiale usoare si performante ridicate, cum ar fi polistirenul. In locul geamurilor clasice se folosesc cele termopan care asigura o etanseizare mult mai buna si o buna izolare fonica.

In ziua de azi, efcienta energetica a unei cladiri este o caracteristica de mare importanta. Ea reprezinta energia ce este utilizata in exploatarea cladirii pentru producerea unui mediu interior confortabil si sanatos, pentru incalzirea pe timp de iarna, racirea pe timp de vara, iluminat si ventilare.

La 1 Martie 2010, a intrat in vigoare Legea 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor, lege care instituie obligativitatea obtinerii unui certificat energetic pentru toate cladirile ce vor fi vandute sau inchiriate.
Aceasta lege are ca scop promovarea cresterii performantelor energetice tinandu-se cont si de conditiile climatice exterioare si de amplasarea constructiei.

Despre Piantus Grup

Una din firmele cunoscute pe piata de constructii din tara noastra este si societatea Piantus Grup, cu sediul in Craiova. Portofoliul de lucrari al acestei firme este unul vast si cuprinde constructii “la rosu” sau “la cheie“, vile, case, apartamente si pensiuni.

Toate constructiile executate de catre societatea Piantus Grup au un grad ridicat al standardelor de calitate. Totodata, aceasta societate este si distribuitor autorizat al binecunoscute marci Dufa Deutek, producator de tencuieli decorative si vopsele lavabile.

Pe langa lucrarile de constructii, Piantus Grup executa si lucrari de amenajare interioara si exterioara. In gama lucrarilor de amenajari interioare intra:

– finisaje delicate;
– placari cu rigips;
– zugraveli;
– placari cu gresie;
– montaj parchet;
– placari cu faianta;
– tavane false.

Lucrarile de amenajare exterioare ce pot fi executate sunt urmatoarele:

– executare de pavaje;
– executare de terase;
– executare de alei cu pavele;
– executare de piscine.

Societatea Piantus Grup dispune de o echipa de profesionisti cu o vasta experienta acumulata de-a lungul timpului in cadrul lucrarilor executate. Echipa Piantus Grup garanteaza satisfacerea celor mai exigente cerinte si realizeaza lucrari complexe la standarde europene.

Daca iti doresti o casa confortabila pentru tine si familia ta, apeleaza cu incredere la Piantus Grup!

Poti citi articole interesante si aici.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un