Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
City Taxi – taxiul de care ai mereu nevoie!

City Taxi – taxiul de care ai mereu nevoie!

🕔26.Sep 2013

Esti din Constanta ori ai ajuns prin zona si ai nevoie de un taxi? Vrei servicii de calitate, pentru care sa platesti exact atat cat face?

Vrei un partener de incredere pe care sa te poti baza la nevoie? City Taxi din Constanta poate fi cea mai buna alegere pe care o poti face!

City Taxi este compania care stie sa isi respecte clientii, acestia nefiind pusi sa astepte minute in sir la telefon pentru preluarea si confirmarea comenzilor, ori pentru sosirea la destinatie a masinilor de taxi.

Nu conteaza daca ai nevoie de o masina pentru tine ori pentru afacerea ta, City Taxi stie sa iti ofere exact ceea ce iti doresti, toate solicitarile tale fiind preluate si onorate cu maxima operativitate.

Apeleaza cu incredere la firma constanteana City Taxi ori de cate ori ai nevoie de:

  • Servicii de transfer la si de la aeroport (Mihail Kogalniceanu, Otopeni, Varna)
  • Servicii de transport dedicate angajatilor
  • Servicii de transport special dedicate copiilor
  • Servicii de transport destinate persoanelor in varsta

Si pentru ca stie ceea ce conteaza, City Taxi utilizeaza tehnologii de ultima generatie, respectiv sisteme de navigatie si dispecerat GPS.

Ti-am spus ca tot City Taxi iti poate spune primul ‘Buna dimineata’? Si asta pentru ca firma iti ofera gratuit un apel de trezire in dimineata in care ai planificat zborul, pentru a se asigura ca tu nu vei intarzia nici macar o secunda la intalnirea fixata.

Masinile companiei sunt moderne, bine dotate, curate si conduse de soferi profesionisti, bine pregatiti si instruiti sa iti ofere la nevoie, oricand o mana de ajutor.

Iar daca cumva te deranjeaza ceva cand apelezi la City Taxi, nu ezita sa dai frau liber nemultumirilor tale! Receptivi la sugestii, dar si la eventuale reclamatii si comentarii, personalul firmei de taxi este mereu gata sa iti demonstreze ca orice eventual incident a fost doar o nefericita situatie.

In plus, noul sistem de dispecerat al companiei City Taxi face ca in mai putin de 5 secunde orice cursa sa fie atribuita celui mai apropiat taxi, disponibil la adresa clientului, traseul de la locatia masinii pana la adresa fiind configurat automat de catre sistemul de navigatie instalat pe fiecare autoturism.

Firma City Taxi poate fi mandra de faptul ca are capacitatea sa urmareasca in timp real fiecare taxi din parcul sau auto, orice taxi fiind localizat in orice moment. Iar sistemul de cartografiere al firmei constantene urmareste fiecare taxi individual, fiind inregistrat fiecare detaliu al activitatii de taxi.

Si tot la City Taxi poti apela si daca ai nevoie de servicii de transport marfa, compania de taxi transportandu-ti orice colet sau pachet la orice destinatie, in cel mai scurt timp. Mai simplu de atat nu se poate! Dai un telefon la City Taxi si in scurt timp o masina a firmei vine la adresa indicata, de unde va ridica coletul sau pachetul ce urmeaza sa fie transportat la domiciliul destinatarului.

Inca nu te-am convins de profesionalismul companiei de taxi City Taxi? Atunci isi mai spunem doar ca imediat dupa ce coletele sunt livrate, dispecerii firmei au grija sa iti confirme printr-un telefon ca respectiva comanda a fost onorata cu succes.

City Taxi – taxiul de care ai mereu nevoie!

Contact:

Adresa firmei:

B-dul Mamaia nr. 16, Constanța, Constanța

Telefon de contact:

0241.933 Va 

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Similar Articles
Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din

Tractari auto Brasov-preturi mici

Tractari auto Brasov-preturi mici

Uram cu totii acel moment cand ramanem cu masina undeva pe drum si asta nu