Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Contacor Expert-Pentru o contabilitate corecta

Contacor Expert-Pentru o contabilitate corecta

🕔17.Mar 2014

Indiferent ca esti la inceput de drum in ale afacerilor, ori ca firma ta se bucura deja de notorietate si cifre mari de afaceri, un lucru este cert: contabilitatea ramane un element indispensabil oricarei activitati financiare, motiv pentru care ai nevoie de sprijinul unui profesionist in domeniu care sa-ti ofere o gestiune corecta. Asadar, daca iti doresti informatii financiare si cifre reale, detaliate si corecte, Contacor Expert, societate de contabilitate, membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, iti pune la dispozitie servicii specializate pentru contabilitatea firmei. Mai mult decat atat, Contacor Expert iti ofera accesul si la tarife competitive, un motiv in plus sa alegi serviciile expertilor nostri.

Rolul contabilitatii in cadrul unei afaceri

Termenul de contabilitate este cunoscut chiar si pentru cei care nu activeaza in domeniul afacerilor, insa putini sunt cei care stiu cu adevarat ce inseamna si ce presupune o contabilitate. Contabilitatea reprezinta un sistem complex de colectare, identificare, grupare, prelucrare, inregistrare si generalizare a elementelor contabile si de raportare financiara. Cu alte cuvinte, contabilitatea este stiinta stapanirii afacerilor, arta de a inregistra, clasifica si rezuma intr-un mod semnificativ si in termeni monetari, tranzactii si evenimente de natura financiara, si totodata interpretarea rezultatelor acestora. Pe scurt, contabilitatea este procesul de a comunica informatii financiare despre o entitate de afaceri unor utilizatori precum actionari, manageri sau autoritati fiscale.

Acest domeniu a cunoscut o evolutie conforma cu procesul tehnico-stiintific, urmarind sa satisfaca mai bine cerintele informationale ale unor categorii din ce in ce mai largi si relevante de utilizatori, crescand astfel gradul de precizie si de semnificatie a datelor oferite. Altfel spus, operatiile economice zilnice ale unei firme sunt recunoscute de contabilitate doar daca acestea pot fi transformate in cifre si prelucrate prin intermediul procedeelor specifice metodei contabilitatii. Mai mult decat atat, deciziile luate la nivelul unei firme sunt direct influentate de datele furnizate de contabilitate. Administratorul afacerii, indiferent de forma juridica de organizare-SRL, SA, PFA, etc. – trebuie sa fie bine informat astfel incat sa ia cea mai buna decizie in ceea ce priveste organizarea si conducerea contabilitatii financiare, cat si a contabilitatii de gestiune, in functie de specificul activitatii. In plus, orice afacere, de la infiintare si pe tot parcursul desfasurarii activitatii, implica multe decizii importante, vitale, de natura juridica, contabila si fiscala, care in final fac diferenta intre o afacere profitabila si una neprofitabila.

Contacor Expert- Profesionalism si experienta

Contacor Expert, cu sediul in Bucuresti, este solutia ideala atunci cand ai nevoie de servicii pentru contabilitatea firmei. Astfel, prin intermediul serviciilor pe care le oferim, te ajutam sa administrezi activitatile firmei mai usor si mai eficient, prin intocmirea evidentelor contabile complete, prin inregistrarea documentelor primare, prin intocmirea jurnalelor de cumparari si vanzari, cat si prin intocmirea tuturor celorlalte acte contabile vitale in functionarea corecta a unei firme. Expertii contabili Contacor Expert isi conduc activitatea in deplina concordanta cu cele trei valori ale profesiei, si anume: cunostinte, etica si profesionalism. De asemenea, desfasurarea activitatii noastre corespunde cu standardele de profesionalism si atingerea unui inalt nivel de performanta a serviciilor prestate.

Contacor Expert ofera servicii de contabilitate, consultanta in domeniul financiar contabil, precum si expertiza contabila si fiscala. Activitatea noastra se adreseaza societatilor mici si mijlocii care doresc sa-si extinda serviciile. Pentru mai multe informatii, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Similar Articles
Imprumut IFN

Imprumut IFN

Creditul ce e acordat pana la salariu este un anumit tip de serviciu oferit de

Firma contabilitate Arad

Firma contabilitate Arad

Misiunea firmelor de contabilitate din Arad precum si a altor firme recunoscute si de profil

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

Desi domeniul financiar are un aer aparte, iar a avea propria companie pare sa fie

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

La modul general, firmele de contabilitate sunt foarte utile in prezent. Orisice persoana care nu

Servicii de contabilitate

Servicii de contabilitate

Contabilitatea este un domeniu foarte ambiguu, de aceea de cele mai multe ori cand vine