Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Copilul tau are nevoie de o educatie corecta. Alege programul after school asigurat de gradinita particulara Chitzi Bush

Copilul tau are nevoie de o educatie corecta. Alege programul after school asigurat de gradinita particulara Chitzi Bush

🕔25.Mar 2016

 

Daca si tu faci parte din grupul de parinti care petrec prea mult timp in cadrul serviciului, atunci cu siguranta vei fi interesat sa afli despre oferta Chitzi Bush. Este o gradinita privata care are si program after school. Aici prichindelul tau primeste o educatie adecvata si descopera o multime de lucruri noi. Programul flexibil iti permite sa aduci copilul la gradinita la ce ora doresti.

Avantaje de care beneficiaza copilul tau in cadrul unui program after school

Tot mai multe gradinite au adoptat acest program modern, dedicat copiilor ai caror parinti petrec prea mult timp la serviciu. Programul after school este lejer, asa ca micutii nu se vor obosi prea mult. In cadrul gradinitei vor putea sa se joace in compania altor copii, vor avea parte de activitati recreative, vor putea sa isi pregateasca temele si isi vor descoperi calitatile. Ca si activitati optionale prichindeii vor putea urma lectii de pian, dans, respectiv balet, teatru, limbi straine, pictura, desen, learn2B sau inot. Pentru a nu ramane fara energie copiii vor beneficia de masa de pranz si gustare. Toate preparatele sunt proaspete si sunt gatite din ingrediente naturale. Tarifele solicitate difera in functie de tipul programului ales (clasic after school, eminent after school sau mini after school).

Program after school oferti de gradinita particulara Chitzi Bush

Chitzi Bush este o gradinita particulara dedicata copiilor isteti si parintilor care isi iubesc foarte mult copiii. Gradinita este amenajata modern pentru ca micutii sa invete intr-un mediu curat, bine organizat. Aici copiii primesc o buna educatie si sunt tratati cu respect si atentie. Mediul este placut si in acelasi timp primitor. Datorita activitatilor optionale de care benficiaza, prichindeii isi dezvolta calitatile si se pot orienta mai usor in viata. Programul este flexibil astfel incat sa nu devina obositor.

Chitzi Bush tine cont de preferintele parintilor dar si de capacitatile copiilor. In felul acesta copilul face ce ii place si nu este obligat sa urmeze cursuri pentru care nu este apt. Preturile sunt accesibile pentru toti parintii.

Daca tu nu ai suficient timp liber pentru a-i oferi o educatie corecta micutului tau, atunci apeleaza la gradinita particulara Chitzi Bush. Prin programul after school copilul are posibilitatea sa se dezvolte frumos si sa cunoasca lucruri noi. Va socializa cu copii de varsta lui si va lega prietenii stranse. Activitatile optionale ii vor permite sa isi dezvolte abilitatile si, cine stie, poate chiar va face performanta in viitor.

Pentru copilul tau alege doar ce este mai bun: o educatie corecta si posibilitatea sa invete lucruri interesante. Toate acestea si multe altele sunt oferite copiilor care sunt inscrisi in programul after school din cadrul gradinitei particulare Chitzi Bush. Pentru inscrieri sau informatii aditionale suna la numarul de telefon 0740.254.423 sau trimite un email la adresa gradinitachitzibush@yahoo.com. Programul after school il va ajuta pe micutul tau sa aiba o personalitate puternica. Acesta va invata sa se descurce in viata si va sti mai usor ce drum sa aleaga. Educatia este esentiala si de ea depinde viitorul adolescentului in devenire.

Similar Articles
Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Inceputul anului scolar ne poate aduce in minte amintiri frumoase din copilaria noastra. Agitatie si

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Poate ca ati auzit persoane vorbind de atacuri energetice si nu le-ati crezut pana cand

Descopera  cele mai pretioase invataruri in cartea  „Arhanghelul Metraton ”, de Joshua David Stone !

Descopera cele mai pretioase invataruri in cartea „Arhanghelul Metraton ”, de Joshua David Stone !

Cartile spirituale ne ajuta sa ne redescoperim si sa ne continuam drumul in viata asa

Jucarii copii educative pentru dezvoltarea celor mici prin invatare

Jucarii copii educative pentru dezvoltarea celor mici prin invatare

Dezvoltarea armonioasa a celor mici este strans legata de joaca, deoarece prin joc, copii deprind

International Know-How Center organizeaza curs ingrijitoare batrani in judetul Bihor

International Know-How Center organizeaza curs ingrijitoare batrani in judetul Bihor

Vrei sa pleci in Germania si sa ai grija de batranii singuri sau bolnavi de

About Author