Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cu piesele de la Murnic nu ai timpi morti!

Cu piesele de la Murnic nu ai timpi morti!

🕔03.Jul 2013

Ai o firma ce activeaza in domeniul constructiilor si ai nevoie urgent de piese de schimb pentru utilajele tale? Daca da, rezolvarea problemelor tale se gaseste la firma Murnic din Ploiesti. Aceasta firma comercializeaza piese de schimb pentru automacarale, ca de exemplu: motoare, cauciucuri, cilindrii de extindere, pompe de injectie si multe altele componente. Aceste piese provin, in general, din dezmembrari.

De ce piesele de schimb din dezmembrari?


Ca mai tot ce este facut de mana omului, automacaralele se defecteaza, in special daca stau nefolosite prin garaje. Daca un utilaj s-a defectat, multe din piesele ce il alcatuiesc sunt inca in buna stare de functionare si se pot folosi pentru un alt utilaj. La fel de avantajoasa poate fi si achizitionarea de piese componente de la un utilaj ce nu a mai fost folosit o perioada mai lunga de timp, dar starea pieselor ce il alcatuiesc este una buna, putand sa mai fie folosite o buna bucata de timp de acum incolo. Avantajul achizitionarii unor astfel de componente este pretul care este unul mult mai mic decat daca le-ai achizitiona de la producator sau un magazin specializat in comercializarea pieselor de schimb noi sau inlocuitori compatibili. Firma Murnic comercializeaza piese de schimb pentru utilajele mari intr-o gama variata, piese ce provin, in general, din dezmembrari de utilaje. Gama variata de componente de schimb oferita de aceasta firma reuseste sa satisfaca nevoile si cerintele unui numar mare de clienti.

Avantajele colaborarii cu Murnic

Poate ai o piesa defecta de la un utilaj ce are mai multi ani vechime, iar gasirea uneia functionale s-a dovedit a fi un chin fara de succes. Cu ajutorul firmei Murnic problemele tale pot fi rezolvate intr-un timp foarte scurt. In plus, daca ai un parc auto mai mare, poti din timp sa anticipezi cam care vor fi piesele de care vei avea nevoie, iar raspunsul si rezolvarea oferita de firma Murnic va fi prompt.

Scepticismul unora privind piesele provenite din dezmembrari nu trebuie sa il iei in seama, daca piesa tine mai mult decat pretul ei de achizitie, raportat la timpul de exploatare a utilajului care genereaza venit, afacerea ta este una profitabila. Tu avand profit va avea profit si firma Murnic, iar colaborarea dintre voi va fi fructuoasa si pe un timp indelungat. Nu trebuie uitat si urmatorul aspect, si anume, poti sa achizitionezi o piesa noua, dar sa fie contrafacuta, iar durata ei de viata sa fie mai redusa decat a piesei originale provenita de la un utilaj original ce a fost dezmembrat.

La final, nu putem sa iti spunem decat sa apelezi cu mare incredere la piesele comercializate de firma Murnic din Ploiesti. Este o firma ce are o vasta experienta in domeniu, iar colaborarea si produsele companiei vor fi de real folos pentru afacerea ta. Seriozitatea si profesionalismul de care da dovada aceasta firma sunt deosebite. In cei peste 22 de ani de experienta pe piata autohtona, firma Murnic poate spune ca intotdeauna clientii companiei au fost multumiti de colaborarea cu ea.

Daca ai nevoie de piese schimb utilaje, ia legatura cu firma Murnic. Pentru contact, apeleaza numarul 0723-562.648 sau trimite un e-mail pe adresa sc.murnic@gmail.com.


In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre traduceri autorizate.

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in