Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cu Pro Confort pasesti intotdeauna cu dreptul

Cu Pro Confort pasesti intotdeauna cu dreptul

🕔30.Sep 2013

Casa visurilor tale este la un pas de a deveni realitate, insa mai ai anumite formalitati de indeplinit, printre care se numara si obtinerea autorizatiei de constructie? Dupa ce obtii aceasta autorizatie speri ca echipa sa se apuce cat mai repede de ridicarea casei, deoarece ai intrat in febra mutatului si ai vrea sa o faci cat mai repede cu putinta.

Stii ce presupune si ce trebuie sa contina dosarul de obtinere a acestei autorizatii, fara de care visul tau ar ramane doar la stadiul de visare? Nu te pricepi deloc la tot ce inseamna hartogarie si legi in domeniul constructiilor si tocmai de aceea ai nevoie de o firma care sa obtina aceasta autorizatie pentru tine?

Daca esti din Sibiu si nu stii incotro sa-ti indrepti pasii, poti apela cu cea mai mare incredere la Pro Confort. Aceasta companie vine in intampinarea tuturor persoanelor care ii cer ajutorul, fie ca este vorba despre persoane fizice sau juridice. Pana la urma, toata lumea trebuie sa construiasca, omul simplu vrea sa-si renoveze casa, tanarul vrea sa-si ridice o locuinta dupa bunul plac, iar omul de afaceri vrea o hala noua pentru a-si mari productia.

Insa, inainte de orice lucrare mare, cum ar fi ridicarea unei constructii de la zero, ai nevoie de o autorizatie. Nu te poti apuca tu asa de capul tau sa ridici un bloc pe o strada de case sau sa ridici o vila cu trei etaje cu toate geamurile care dau in curtea vecinilor.

Este obligatoriu sa te inconjori de o echipa de specialisti, printre care se numara si ingineri, constructori, muncitori, arhitecti sau verificatori de proiecte, care sa te sfatuiasca in orice problema apare pe parcurs.

Autorizatia de constructie – absolut necesara pentru un proiect bine pus la punct

De ce este necesara o autorizatie de constructie? Deoarece toate actele pe care le prezinti unei comisii de profesionisti vor fi analizate si se va vedea daca constructia respectiva prezinta sau nu riscuri. Acesta este aspectul esential si nu merita sa-ti asumi responsabilitatea de a nu avea aceasta autorizatie. In plus, daca nu o ai si esti prins, amenzile sunt foarte usturatoare.

Ce este autorizatia de constructie? Este un document prin care se asigura aplicarea legii cu privire la normele legate de amplasare a constructiei, proiectarea, executarea, dar si functionarea constructiei.

Pentru a-ti elibera aceasta autorizatie de constructie trebuie sa mergi la Serviciul de Urbanism, ce tine de Primaria orasului in care vei ridica cosntructia. In maxim 30 de zile de la depunerea dosarului, primesti aceasta autorizatie.

Pro Confort, pro calitate si eficienta!

Daca nu ai timp si nici nu te pricepi la toate actele acestea poti sa apelezi la o firma care va obtine in locul tau autorizatia de constructie. Este vorba despre Pro Confort din Sibiu. Aceasta companie are o echipa de specialisti care va sti intotdeauna ceea ce are de facut.

Pro Confort stie ca pentru a obtine autorizatia de constructie trebuie sa urmeze trei pasi si anume, trebuie sa obtina certificatul de urbanism, avizele necesare autorizarii si in cele din urma trebuie sa realizeze proiectul de autorizatie de construire.

Dupa ce indeplineste toate aceste aspecte, Pro Confort iti pune la dispozitie autorizatia, iar tu te poti apuca de construit casa visurilor tale!

Daca ai nevoie de obtinerea autorizatiei de constructie in Sibiu, ia legatura cu firma Pro Confort. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numarul 0269-253.838 sau trimite un e-mail pe adresa proconfortsibiu@yahoo.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre uniturile dentare Kavo.

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in