Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cum obtii un certificat energetic pentru imobil? – Roads Building Project

Cum obtii un certificat energetic pentru imobil? – Roads Building Project

🕔06.Mar 2014

Certificatul energetic este acel document tehnic care atesta performanta energetica a unei cladiri prin incadrarea acesteia intr-o clasa de performanta energetica sau prin compararea ei cu cladirea de referinta stabilita prin metodologie. Atunci cand intentionati sa inchiriati sau sa vindeti un imobil, este obligatoriu sa le prezentati viitorilor chiriasi, respectiv viitorilor proprietari, acest document care este o cerinta a Uniunii Europene in aceste cazuri, dar si pentru cladirile care sunt supuse renovarilor majore sau pentru cele care se construiesc.

Certificatele energetice in Timisoara se pot obtine de la Auditorii Energetici care activeaza in cadrul companiei Roads Building Project care sunt atestati de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Aceste documente vor cuprinde datele privind consumul de energie al cladirii in cauza sau al unei unitati de cladire, performanta energetica fiind exprimata printr-o nota de la 1 la 100, o valoare mare insemnand o eficienta energetica ridicata. De asemenea, aceasta se mai poate exprima si prin incadrarea intr-una din cele sapte clase de la clasa A (consum redus de energie- de pana la 125kWh/mp/an) pana la clasa G (consum mare de energie- peste 720 kWh/mp/an).

Valabilitatea certificatului energetic este de 10 ani de la data eliberarii, exceptand situatia in care sunt efectuate lucrari de renovare care influenteaza consumul energetic ale cladirilor in cauza.

Fie ca este vorba de blocuri de locuinte, locuinte unifamiliale, cladiri ale institutiilor de invatamant, hoteluri si restaurante, cladiri pentru servicii de comert, sali de sport, spitale, cladiri aflate in proprietatea sau administrarea autoritatilor publice sau de alte tipuri de cladiri consumatoare de energie, aceste certificate elaborate de catre specialistii companiei Roads Building Project, sunt obligatorii. Acestia vor lua si un set de masuri pentru imbunatatirea calitatii energetice a cladirii.

Suntem o echipa profesionista, dinamica si flexibila care duce la bun sfarsit fiecare lucrare, in timp util. Preturile pe care le practicam nu sunt deloc costisitoare, ba dimpotriva. Pentru intocmirea acestor documente este nevoie sa ne furnizati cateva acte esentiale: plan de situatie, planurile pentru subsol, parter, nivele curente, detalii constructive (pereti, pod, pardoseala, s.a.), fisa tehnica termopane, tip de incalzire, etc.

Colaborarile pe care le legam cu clientii nostri sunt bazate pe promptitudine, eficienta, corectitudine, seriozitate, profesionalism, incredere, comunicare si ne asiguram ca fiecare dintre acestia sa fie multumiti pe deplin de solutiile furnizate si de prestatia specialistilor companiei.

Societatea Roads Building Project va mai pune la dispozitie si servicii de proiectare si consultanta in domeniul rutier, misiunea noastra fiind aceea de a executa fiecare proiect pe care il preluam intr-o maniera profesionala atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere financiar.

In decursul activitatii noastre am legat numeroase parteneriate si cu alte societati sau cu alte parti implicate ce contribuie la realizarea task-urilor pe care ni le incredintati, in conformitate cu legislatia, normativele si reglementarile aflate in vigoare in acest domeniu.

Pentru mai multe detalii legate de serviciile pe care le oferim, va rugam sa luati legatura cu personalul calificat al companiei Roads Building Project din Timisoara. Raspunsul nu va intarzia sa apara!

Similar Articles
Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

Vine iarna, incet, incetisor, iar daca pentru multi cosmarul facturilor este unul mai mult decat