Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cum sa iti decorezi bucataria – Rofran Serv

Cum sa iti decorezi bucataria – Rofran Serv

🕔08.Jan 2014

Pentru persoanele care petrec mai mult timp in bucatarie decat in sufragerie in fata televizorului, modul in care este amenajata aceasta, este foarte important. Daca v-ati hotarat sa faceti o schimbare in ceea ce priveste aspectul sau, trebuie sa ii aveti ca parteneri pe specialistii companiei Rofran Serv. Acestia va ofera servicii de amenajari bucatarii la preturi avantajoase.

Societatea Rofran Serv a fost infiintata in anul 2005, activand la inceput, pe piata internationala franceza. Ulterior, activitatea a fost reluata in Romania, domeniul principal fiind constructiile, serviciile fiind diversificate de-a lungul timpului si aliniate la standarde europene si la gusturile particulare ale clientilor nostri.

Indiferent de preferintele voastre, echipa companiei Rofran Serv se pliaza cu usurinta pe acestea, oferindu-va solutii personalizate, optime si eficiente care sa satisfaca preferintele voastre atat in materie de functionalitate, cat si in materie de design.

Suntem capabili sa amenajam bucatarii in stil modern sau clasic, cu mobilier perfect ca si dimensiuni, culori, mod de compartimentare, s.a. Sfaturile voastre nu vor fi ignorate, din contra, profesonistii companiei le vor avea in vedere atunci cand vor incepe procesul de amenajare al bucatariei voastre.

In bucatarie trebuie sa ai toate elementele care iti pot usura munca, insa cand nu dispui de foarte mult spatiu, acest lucru poate deveni o problema. Nu si pentru personalul bine pregatit al companiei Rofran Serv, care va profita de fiecare centimetru astfel incat fiecare instrument de care ai nevoie sa fie prezent la locul sau. Iti vom fi alaturi si cand vine vorba de alegerea culorilor. Probabil, vei fi tentat sa apelezi la culori neutre, insa noi te vom ajuta sa vezi cum poate fi animata bucataria ta, daca optezi pentru culori indraznete, fara sa faci abuz, bineinteles.

Serviciile de amenajari bucatarii pe care societatea Rofran Serv le pune la dispozitia voastra, va vor aduce o multime de avantaje pe care le veti putea sesiza inca de la inceputul lucrarii. Acordam atentie finisajelor, detaliilor si contururilor drepte, simple, dar complexe, totodata. De la pardoseala la pereti, mobilier si ferestre- toate vor fi impecabile, la fel si dispunerea lor, in asa maniera incat sa va asigure libertate de miscare atunci cand bucatariti, dar si confort atunci cand serviti masa.

Suntem o echipa dinamica, ce se mentine permanent la curent cu trendurile din domeniul amenajarilor interioare (si nu numai). Ca si celelalte incaperi dintr-o locuinta, bucataria trebuie sa fie amenajata cu fantezie si sa reuneasca elemente care ajuta la crearea unei atmosfere primitoare si atragatoare. Pentru echipa Rofran Serv, amenajarile bucatariilor reprezinta o provocare ce este dusa intotdeauna la bun sfarsit, obtinand in final o priveliste impresionanta a unui interior bine delimitat. Suntem un real sprijin si atunci cand vine vorba de alegerea elementelor auxiliare mobilierului: covoare, perdele, etc., intrucat toate acestea, dar si lumina, culorile si plantele, constituie factori importanti ce contribuie la frumusetea interiorului respectiv.  Echipa companiei alege si face toate sugestiile cu discernamant, pentru ca amenajarea bucatariei tale sa fie un real succes, tinand cont de numeroase aspecte, precum rezistenta, textura materialelor, s.a.

Serviciile de amenajari bucatarii oferite de compania Rofran Serv va aduc un ajutor specializat, fara ca vreun aspect sa fie lasat la intamplare, totul este atent studiat pana in cel mai mic detaliu, astfel incat echilibrul intregului ansamblu sa fie bine pastrat.

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in