Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cuve industriale doar prin Manz Galvano Tec

Cuve industriale doar prin Manz Galvano Tec

🕔27.Feb 2014

Rezistenta deosebita la actiunea coroziva, durata lunga de utilizare, constructie robusta, intretinere usoara si rezistenta la temperaturi extreme. Toate acestea sunt doar o mica parte din caracteristicile cuvelor industriale. Asadar, daca esti in cautarea unei companii care sa-ti puna la dispozitie cuve industriale realizate din materiale de inalta calitate, bazate pe cele mai noi tehnologii in domeniu, la preturi excelente, solutia vine de la Manz Galvano Tec, producator si distribuitor de instalatii utilizate in cadrul operatiunii de galvanizare, precum si a unei game diversificate de piese componente si accesorii pentru acestea. Cu alte cuvinte, Manz Galvano Tec ofera clientilor sai cuve industriale, recipiente ce fac parte din categoria de constructii realizate pentru liniile de galvanizare si operatiunea de tratare a apei uzate.

Rolul cuvelor industriale

Cuvele industriale sunt recomandate atunci cand temperatura de lucru depaseste 70C°si  atunci cand se utilizeaza substante agresive care isi pot lasa amprenta asupra structurii sau compozitiei unui recipient, in cazul in care acesta nu este confectionat dintr-un material adecvat, rezistent la actiunea coroziva a solutiilor. Cuvele industriale sunt ideale in procesele de galvanizare, precum si in alte domenii ca cel metalurgic sau chimic. Liniile de galvanizare permit realizarea operatiilor de cuprare, zincare, fosfatare, eloxare, brunare, nichelare si cromare decorativa, folosind bai tehnologice, de spalare, de activare si de degresare.  Cu alte cuvinte, galvanizarea consta in acoperirea unui metal cu un strat subtire de material protector prin electroliza, proces prin care se obtine un strat metalic uniform. Altfel spus, cuvele industriale confectionate din materiale performante utilizate in procesele de galvanizare, asigura obtinerea articolelor de inalta calitate si repetarea parametrilor care sunt importanti pentru aplicarea invelisurilor.

Manz Galvano Tec-Specialistul operatiunilor de galvanizare

Manz Galvano Tec, firma de renume in acest domeniu, iti pune la dispozitie o gama variata de cuve industriale, fabricate exclusiv din materie prima de calitate, adusa din Germania. Mai mult decat atat, recipientele oferite de compania noastra, sunt realizate cu ajutorul utilajelor moderne, ceea ce garanteaza obtinerea unor produse ce prezinta siguranta in functionare. In plus, aceste cuve industriale sunt executate respectand intocmai standardul german DVS. Dincolo de toate acestea, Manz Galvano Tec dispune de brevet pentru producerea cuvelor industriale, un argument in plus care vine sa confirme profesionalismul companiei. Pe langa fabricarea cuvelor industriale, compania dispune in catalogul sau de produse si de alte recipiente confectionate din material plastic, ca de exemplu, sisteme utilizate in scopul evacuarii aerului.

Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata de profil, Manz Galvano Tec este partenerul de care ai nevoie, gata sa-ti ofere solutii eficiente, servicii ireprosabile si produse de inalta calitate. Portofoliul de produse oferit de compania noastra cuprinde: instalatii de ventilatie, accesorii instalatie galvanizare, accesorii sisteme de incalzire, sisteme de filtrare, cabluri de contact pentru tambur, pompe si echipamente de dozare, tamburi cu drenaj, cuve polipropilena, bare anodice mobile, recipient cilindric PVC, cuva degresare, cuve pentru zincare, ventilatoare polipropilena, instalatii zincare, precum si mult altele.

Secretul longevitatii companiei Manz Galvano Tec tine de o cooperare deosebita intre chimie si tehnologie, dar si de ajutorul engineering-ului aplicat. Datorita echipei noastre formate doar din specialisti si personal calificat, cu vasta experienta in domeniu, suntem gata sa raspundem cu succes chiar si celor mai exigente solicitari venite din partea clientilor. Pentru mai multe informatii, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Similar Articles
Cum se poate alege un bun generator curent?

Cum se poate alege un bun generator curent?

Odata ce suntem obisnuiti cu electricitate, ar putea sa ne fie destul de greu daca

De ce sa alegem un generator curent?

De ce sa alegem un generator curent?

Odata cu modernitate, chiar daca doriti pentru propriile gospodarii sau chiar pentru una dintre cele

Generator curent: panou de control

Generator curent: panou de control

Panoul de control la un generator curent are la baza lui un controller dispus cu

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,