Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Dacara Prod Com executa reparatii cuptoare electrice la preturi avantajoase in Onesti

Dacara Prod Com executa reparatii cuptoare electrice la preturi avantajoase in Onesti

🕔25.Sep 2013

Echipamentele sau produsele electrocasnice au devenit din ce in ce mai accesibile, piata de consum fiind principalul argument ce sta in favoarea scaderii preturilor unor astfel de dispozitive. Dar, ce inseamna o piata de consum? Practic toate produsele devin accesibile datorita ofertelor multiple ce apar aproape in fiecare zi; putem alege aparatura electrocasnica in functie de performante, marca, brand, pret, etc. Desi aceste aspecte reprezinta doar avantaje, trebuie sa stiti ca exista si o mica problema: durata de viata limitata a acestor produse. Din pacate dispozitivele electrocasnice au o durata de viata scurta, care de multe ori nu depaseste nici perioada de garantie acordata in momentul achizitionarii produsului in cauza.

Asadar, de cele mai multe ori o sa va gasiti in situatia neplacuta in care trebuie sa solicitati ajutorul unui service autorizat pentru remedierea rapida a problemelor sau defectiunilor aparute. In acest caz, un ajutor prompt si ieftin va fi acordat de compania Dacara Prod Com. Printre serviciile oferite de companie se numara si reparatii autorizate pentru cuptoare electrice in Onesti, asadar, daca cuptorul dumneavoastra prezinta o functionare defectuoasa, sau daca doriti o inspectie tehnica pentru a prelungi durata de viata a produsului, atunci nu trebuie sa ezitati in solicitarea interventiei personalului Dacara Prod Com.

Dacara Prod Com este un service care efectueaza o gama diversificata de reparatii electronice (PDP-uri, Home cinema, videocamere, monitoare LCD, proiectoare, televizoare) si electrocasnice (masini de spalat, frigidere, vitrine frigorifice, congelatoare, aragaze, cuptoare cu microunde). Operatiile de reparatie se executa atat pentru produse aflate in garantie, cat si pentru dispozitive mai vechi ce nu mai beneficiaza de garantia furnizorului. Dacara Prod Com detine parteneriate cu companii producatoare de prestigiu, ceea ce inseamna ca, indiferent de marca produsului dumneavoastra, personalul Dacara Prod Com poate executa un service autorizat si profesionist.

In cazul cuptoarelor electrice, daca observati ca cuptorul dumneavoastra nu mai incalzeste intr-un mod optim sau ca modul de coacere s-a modificat, trebuie sa solicitati interventia Dacara Prod Com. Personalul companiei se va deplasa la fata locului in cel mai scurt timp posibil pentru constatarea problemelor. Daca acestea sunt minore, reparatia se va putea executa chiar la domiciliul dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. In caz contrar, cuptorul electric va fi transportat la atelierul propriu pentru o reparatie propriu-zisa. In cazul in care sunt necesare piese de schimb ce nu se afla pe stoc, durata de reparatie va fi in functie de durata transportului piesei respective. Fiecare piesa inlocuita va avea garantie proprie, precum si intreaga operatie de service prestata.

Asadar, daca aveti nevoie de reparatii, intretinere sau inspectii tehnice pentru cuptorul dumneavoastra electric in Onesti, atunci cu siguranta Dacara Prod Com este ajutorul la care trebuie sa apelati. Pentru a obtine informatii suplimentare, vizitati pagina web a companiei sau contactati un reprezentant Dacara Prod Com, care va va sta la dispozitie cu asistenta tehnica de profil, precum si cu raspunsuri prompte la intrebarile pe care le aveti. Stabiliti aceeasi legatura telefonica in cazul in care doriti informatii referitoare la tarifele practicate de Dacara Prod Com.

Dacara Prod Com, date de contact:

Adresa: Str. Oituz nr. 29, Onesti, Bacau

Telefon: 0740-676.745

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.
Citeste si alte materiale interesante, aici!

Similar Articles
Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.

Firma curatenie Bucuresti

Firma curatenie Bucuresti

Curatenia se face si in centrele comerciale care sunt in Bucuresti. Operatiunile care se executa de

Intretinere ascensoare

Intretinere ascensoare

Unul din principalele servicii ce sunt oferite de catre firmele ce executa intretineri ale ascensoare