Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Defon -Siguranta si protectie la superlativ

Defon -Siguranta si protectie la superlativ

🕔03.Sep 2013

Doriti sa colaborati cu o companie specializata in domeniul sigurantei si protectiei care va poate oferi diferite sisteme de interfornie, videointerfonie, sisteme de control acces sisteme antiefractie si alte astfel de solutii de securitate? Vreti sa cumparati un sistem de interfonie audio pentru scara dumneavoastra de bloc si nu stiti la cine sa apelati? Am o veste buna pentru dumneavoastra: Compania Defon, din Timisoara detine toate resursele necesare pentru a furniza clientilor sai solutii complete in domeniul securitatii.

Care este rolul unui sistem de interfonie?

Scopul acestor sisteme este acela de a permite controlul accesului in cladire sau apartament, accesul fiind posibil printr-o conversatie urmata de deschidere data din interior sau prin folosirea unei cartele de acces. Intrarile controlate pot fi securizate tot timpul sau doar in timpul orelor de program selectate de utilizatori. Videointerfoanele sunt utilizate in mod special in mediul rezidential si, asigura posibilitatea vizualizarii persoanei cu care se comunica. Design-ul compact care le ofera acestor sisteme protectie impotriva actelor de vandalism si intemperiilor, faciliteaza montarea acestora pe orice suprafata (perete, tocul usilor etc) si in orice mediu, atat exterior cat si interior.

Sistemele de interfonie au fost pentru prima data inventate in Statele Unite ale Americii din nevoia de a securiza apartamentele din blocuri in zonele rau famate. In prezent, sistemele de interfonie sunt folosite in majoritatea blocurilor de apartamente, tot mai putine blocuri fiind lipsite de un astfel de sistem. Totusi, in cazul in care doriti sa va montati sau sa schimbati actualul sistem de interfonie, o buna solutie ar fi sa apelati la compania Defon.

De ce compania Defon?

Inca de la infiintare ( anul 1993 ), compania Defon, din Timisoara, furnizeaza clientilor sai servicii de calitate in domeniul instalarii sistemelor de securitate, a sistemelor antiefractie, de interfonie, control acces, supraveghere video precum si a sistemelor de sonorizare publica dar si importul si distributia sistemelor de securitate si control acces.

Specialistii firmei ofera servicii si produse la cele mai inalte standarde de calitate si sunt autorizati de catre Inspectoratul General al Politiei pentru a desfasura activitatile de instalare, intretinere si proiectare a sistemelor antiefractie.

In interiorul companiei se pune foarte mare accent pe calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor si pe promptitudinea cu care fiecare cerere a clientilor este tratata. Numai in acest mod, compania Defon a reusit sa se mentina pe primul loc in topul companiilor de profil atat pe plan local, cat si pe plan national.

Dintre produsele companiei fac parte si interfoanele. Acestea sunt de ultima generatie si reprezinta cea mai simpla modalitate de comunicare intre doua persoane. Cele mai noi sisteme de interfonie sunt conectate la Internet si permit strangerea informatiilor legate de evenimentele de control acces si de supraveghere video.

Specialistii defon va ofera asistenta si montaj pentru sistemele de interfornie achizitionate de la dumnealor.

Date de contact:

Denumirea firmei: Defon;

Numar de telefon: 0771 644 226 sau 0722 473 343.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol interesant despre masuratorile topografice accesand link-ul urmator http://blog.zoom-biz.ro/?p=3715 .

Similar Articles
Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in

De ce am lua in considerare varianta casei de batrani Bucuresti

De ce am lua in considerare varianta casei de batrani Bucuresti

Nu trebuie sa luam de bun ce vedem in filme, adica faptul ca o casa

Sisteme de alarma Break Sistems

Sisteme de alarma Break Sistems

De multe ori suntem luati prin surprindere de cat de usor se intampla unele accidente