Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Descopera  cele mai pretioase invataruri in cartea  „Arhanghelul Metraton ”, de Joshua David Stone !

Descopera cele mai pretioase invataruri in cartea „Arhanghelul Metraton ”, de Joshua David Stone !

🕔21.Jun 2016

Cartile spirituale ne ajuta sa ne redescoperim si sa ne continuam drumul in viata asa cum l-am inceput. Nu putini sunt cei care odata cu inaintarea in viata, complesiti si probleme, se trezesc la rascruce si nu stiu cum sa depaseasca momentele dificile. Cartile sunt un adevarat refugiu pentru cei care au nevoie de un sfat, de o invatatura si de sfaturi practice care sa-i ajute sa treaca peste aceste obstacole. Un astfel de exemplu este si Arhanghelul Metraton, un titlu semnat Joshua David Stone.

In aceasta carte, autorul ne invita sa-l descoperim pe cel de-al 7-lea patriarh dupa Adam, dar mai ales invataturile acestuia.  Cartea urmareste in mod deosebit tehnici ale dezvoltarii constiintei, dar mai ales constientizarea misiunii spirituale a fiecaruia dintre noi. Citind aceasta carte, ne amimtim ca scopul nostru este sa fim cat mai aproape de Divinitate si sa pastram o legatura cat mai stransa cu lumea interioara, prin meditatie si rugaciune.

Cartea Arhanghelului Metraton este publicata de Editura Agni Mundi, si tot aci mai puteti gasi inca alte 17 tutluri ale aceluiasi autor, la cele mai bune preturi. In plus, aveti acces la aceste carti online, ceea ce inseamna ca puteti beneficia de comenzi rapide si foarte simplu de efectuat. Asadar, pentru mai multe informatii si carti, faceti o vizita acestei edituri!

Cine este  Arhanghelul Metatron?

Arhanghelul Metatron este considerat cel mai pamantesc dintre arhangheli, deoarece la randul sau, acesta a fost un om virtuos, plin de credinta si iubire, dar mai ales capabil sa-si ajute semenii. Misiunea sa cereasca este aceea de a consemna toate faptele noastre, pentru ca experienta umana sa stea la baza invataturilor celor mai ales, atat de valoroase in vremuri tulburi. Pe pamant, misiunea lui consta in a fi martor la actiunile noastre, gratie lui fiind oamenii constienti de sensul existentei lor.

„Arhanghelul Metatron” de Joshua David Stone este o carte care ne ajuta sa intelegem  ca atunci cand o groaza de sentimente neplacute isi fac loc in sufletul nostru, trebuie sa luam atitudine si sa cerem ajutor divin. Arhanghelul Metatron ne poate ghida pentru a ajunge pe drumul cel bun, insa solutia o vom gasi doar in noi insine, nu in alte modele. Asadar, oricine isi doreste sa se dezvolte spiritual, poate citi aceasta carte. Invataturile si informatiile puse la dispozitie de catre Dr. Joshua David Stone va vor ajuta cu siguranta, astfel ca veti mai dori sa cititi si alte publicatii asemanatoare.

Comanda acum Arhanghelul Metatron de Josua David Stone!

Metatron este un Arhanghel si un Serafim care il insoteste pe Dumnezeu. Mai mult, se presupune ca acesta ar fi fost profetul Enoh inainte ca Dumnezeu sa-i confere puterea de Arhanghel. Acesta poate mai aparea si sub numele de Metatetron, Meraraon sau Merraton. Pentru mai multe detalii despre cartea Arhanghelul Metatron de Josua David Stone, vizitati libraria Agni Mundi!

Similar Articles
Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Inceputul anului scolar ne poate aduce in minte amintiri frumoase din copilaria noastra. Agitatie si

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Poate ca ati auzit persoane vorbind de atacuri energetice si nu le-ati crezut pana cand

Copilul tau are nevoie de o educatie corecta. Alege programul after school asigurat de gradinita particulara Chitzi Bush

Copilul tau are nevoie de o educatie corecta. Alege programul after school asigurat de gradinita particulara Chitzi Bush

  Daca si tu faci parte din grupul de parinti care petrec prea mult timp in

Jucarii copii educative pentru dezvoltarea celor mici prin invatare

Jucarii copii educative pentru dezvoltarea celor mici prin invatare

Dezvoltarea armonioasa a celor mici este strans legata de joaca, deoarece prin joc, copii deprind

International Know-How Center organizeaza curs ingrijitoare batrani in judetul Bihor

International Know-How Center organizeaza curs ingrijitoare batrani in judetul Bihor

Vrei sa pleci in Germania si sa ai grija de batranii singuri sau bolnavi de

About Author