Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
New Design Composite – solutia provocarilor in afaceri

New Design Composite – solutia provocarilor in afaceri

🕔08.May 2013

Compania New Design Composite din localitatea Pitesti fabrica si comercializeaza produse realizate din rasini poliesterice nesaturate, armate cu fibra de sticla si materiale compozite sau spuma poliuretanica rigida (PAFS).

Cu 11 ani pe piata de profil din Romania, firma pitesteana a reusit sa se impuna in domeniu, atat prin calitatea produselor oferite, cat si prin profesionalismul angajatilor.

New Design Composite este firma care isi respecta clientii si partenerii de afaceri, carora le ofera permanent produse inovatoare, apte sa le satisfaca acestora toate cerintele si necesitatile.

Printre atuu-urile care au impus firma in topul producatorilor de profil se pot enumera eficienta, rapiditatea, flexibilitatea, eficacitate si adaptabilitatea la cerintele partenerilor de afaceri.

New Design Composite este compania mereu alaturi de partenerii sai de afaceri, carora le ofera sprijin constant, produse de cea mai buna calitate, dar si preturi avantajoase.

Compania are in oferta sa o gama variata de servicii si produse, toate fiind de calitate superiara :

 • Izolatii termo, fono si hidro-ignifuge
 • Transport intern, international si transport agabaritic – cursele sunt tur-retur, din si catre orice destinatie
 • Cabine
 • Toalete ecologice
 • Rezervoare
 • Rezervoare supraterane si rezervoare subterane
 • Sedimentatoare si Scrubere
 • Camine put apa
 • Suprastructuri Dacia 1304/1305 Pick-Up si Drop-Side
 • Suprastructuri Dacia Double Cabine 1307
 • Suprastructuri Dacia Logan Pick-Up
 • Paravanturi auto
 • Containere depozitare deseuri
 • Fose, statii de epurare, filtru percolatoraerob si anaerob
 • Separatoare de grasimi, amidon si particule inerte
 • Separatoarea –deznisipatoare de uleiuri minerale

Un loc prioritar in oferta de produse comercializate pe piata de compania New Design Composite il ocupa cabinele modulare, acestea fiind cele mai ieftine si comode solutii pentru diverse situatii. Folosite pentru destinatii multiple, gen gherete de paza, tonete de vanzare, fabrici, informatii, servicii, puncte de lucru, puncte de control sau chiar birouri, cabinele modulare sunt confectionate din mai multe panouri, fiecare dintre acestea fiind realizat din placi duble de poliester, armat cu fibra de sticla.

La interior, specialistii firmei injecteaza spuma poliuretanica pentru o izolare perfecta, structura rezultata fiind de tip „sandwich”.

Cabinele confectionate de New Design Composite ofera un inalt grad de izolare fonica si termica, sunt protejate coroziv si impiedica depunerea impuritatilor ori a prafului.

Fata exterioara a unei cabine modulare este protejata de un invelis dotat cu un pigment special, asigurandu-se astfel protectia suplimentara impotriva razelor solare.

Atat usile cat si ferestrele cabinei sunt fabricate din profile de aluminiu, vopsite in camp electrostatic, acestea fiind disponibile intr-o varietate de culori.

Produsul este prevazut cu sigurante automate, prize, lampi, armaturi si intrerupatoare, unele dintre acestea fiind dotate si cu instalatie telefonica.

In functie de necesitati si imprejurari, se pot folosi mai multe cabine modulare pentru alcatuirea unui complex de constructii destinate lucrarilor cu caracter permanent sau sezonier.

Toate cabinele se pot racorda la reteaua de alimentare cu apa, la reteaua de canalizare, la reteaua electrica, fiind prevazute cu ventilatoare speciale.

Cabinele comercializate de New Design Composite sunt de mai multe tipuri :

 • 1515 – cu dus si toaleta individuala (inclusiv dotarile standard: oglinda, suporti pentru prosoape, hartie igienica, sapun lichid)
 • 1527 – cu doua toalete individuale – oglinda, chiuveta si celelalte dotari standard (suporti diversi)
  1527 – birou si toaleta individuala – biroul poate fi utilizat in functie de necesitatile clientului (cabina bilete, cabina paza), fiind dotat cu instalatie electrica si telefon
 • 2727 – model nou, ideal pentru birou de santier, cu toaleta individuala amplasata in interior, fapt ce confera un grad ridicat de confort

Cabinele modulare purtand marca New Design Composite nu se deterioreaza, se spala foarte usor, sunt durabile, usor de intretinut, au diverse dimensiuni si se predau rapid clientilor, la termenele stabilite de comun acord.

Alege calitatea si rezistenta, alege din gama variata a ofertelor companiei New Design Composite!

Citeste alte materiale interesante, aici !

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca