Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
New Design Composite: Statii de tratare pentru succesul afacerii dumneavoastra

New Design Composite: Statii de tratare pentru succesul afacerii dumneavoastra

🕔17.Sep 2013

Dupa cum bine stim succesul unei afaceri, indiferent ca ne referim la domeniul industrial, agricol, de constructii, agroalimentar, comercial sau oricare alt domeniu de activitate, este strans legat de conditiile de munca oferite, de personalul angajat si nu in ultimul rand de aparatura utilizata in procesul de prelucrare. De aceea, daca doriti sa va imbunatatiti rezultatele trebuie sa angajati personal profesionist, cu experienta, trebuie sa oferiti conditii prielnice performantei si trebuie sa achizitionati aparatura tehnica de ultima generatie care sa fluidizeze si optimizeze forta de munca. New Design Composite poate fi partenerul dumneavoastra de incredere, compania oferind o gama larga de produse si servicii ce pot fi utilizate in diverse arii de activitate.

New Design Composite isi are sediul in Pitesti, compania desfasurandu-si activitatea in domeniul realizarii unor produse pe baza de rasini poliesterice nesaturate si armate cu fibra de sticla sau alte mareriale compozite printre care si spuma poliuretanica rigida. Daca este sa mentionam produsele si serviciile oferite de new Design Composite, atunci trebuie sa mentionam izolatii termo, izolatii fono si hidro-ignifuge, cabine, toalete ecologice, diverse modele de rezervoare, o varietate de suprastructuri si paravanturi auto, containere pentru depozitarea deseurilor, fose, statii de epurare, filtre anaerobe si percolatoraerob, separatoare pentru amidon, grasini si particule inerte si nu in ultimul rand deznisipatoare de uleiuri minerale. Pe langa aceste produse compania asigura si servicii de transport intern, international sau transport agabaritic.

Printre sistemele produse si comercializate de New Design Composite se afla si statiile de tratare. Acestea pot fi utilizate in diverse domenii de activitate pentru tratarea apei, sau a substantelor chimice ce participa la procesul de prelucrare sau productie. Satiile de tratare produse de New Design Composite sunt conforme cu legislatia in viguare si includ cele mai noi solutii tehnice existente pe piata de profil din Romania si din strainatate. Statiile de tratare sunt executate din materiale speciale ce permit etansietate perfecta precum si protectie impotriva scurgerilor de fluide. Astfel se garanteaza siguranta mediului si a personalului operator precum si evitarea poluarii apei, aerului si solului.

Statiile de tratare produse si oferite de New Design Composite pot fi usor transportate, instalate si mutate. Acestea se pot instala in orice spatiu, indiferent de conditiile de mediu sau de locatie. Transportul si montajul poate fi asigurat de echipa de profesionisti New Design Composite. Compania dispune de aparatura de profil si de personal atestat si asigurat ce detine o vasta experienta in domeniul industrial, astfel se pot indeplinii cu succes si in timp scurt pana si cele mai complicate si complexe cereri si solicitari.

Daca va doriti achizitionarea unei statii de tratare, va recomandam accesarea site-ului oficial New Design Composite. Prin intermediul paginii web puteti vizualiza lista produselor oferite, serviciile disponibile dar si preturile practicate. In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare, puteti obtine toate aspectele necesare stabilind o legatura cu un reprezentat New Design Composite – utilizati datele de contact de mai jos. Acesta va poate oferii ajutor in luarea deciziilor dar si consultanta tehnica de specialitate.

New Design Composite, date de contact:

Sediu: Pitesti, Bulevardul Petrochimistilor, nr 45.
Telefon: 004/ 0248 21.78.50
004/ 0248 61.54.37
004/ 0248 61.50.90

Fax: 004/ 0248 21.78.50
004/ 0248 61.50.50

Email:office@newdesigncomposite.ro

In momentul în care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante aici.

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca