Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

🕔16.Sep 2017

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate exclusiv dintr-o specie de lemn si au fost fabricate din lemn masiv, strat de uzura si straturi multiple de placaj. Podelele din lemn parchetat lucreaza cu incalzire prin pardoseala, permitand transferul intregii calduri. Parchetul solid si proiectat poate fi slefuit si refacut de mai multe ori, permitandu-va sa va intariti pardoseala, iar acest proces se poate efectua odata la 15 ani. Pe toata suprafata parchetului vin diferite modele, iar realizarea lui se face din stejar, nuc si multe altele. Parchetul de stejar este cea mai populara specie de lemn, pur si simplu pentru ca este atat de versatila si poate fi finisata si colorata in orice culoare doriti dumneavoastra.

Instalarea corecta a parchetului.

 Exista cateva optiuni diferite in ceea ce priveste instalarea parchetului, dar depinde daca sistemul de montare se poate face rapid sau mai lent. Aici depinde si de adezivul care se foloseste pentru a-l intari si nu permite placilor sa se deplaseze in momentul instalarii sau dupa.

Daca cumva parchetul din lemn nu face parte din alegerile pe care dumneavoastra le aveti pentru o podea perfecta, exista si alte optiuni care vin in scanduri mai conventionale. Bineinteles, puteti da o privire pe www.decolandia.ro si o sa observati multe optiuni care o sa va faca sa renuntati la ideea ca nu doriti un parchet.

Modernitatea oferita de catre modelele de parchet.

La un moment dat, parchetul din lemn era o bucata din bucatariile moderne ale locuintelor din mijlocul secolului, din salile de mese, din dulapuri si camere de recreere. De-a lungul anilor, a fost inlocuit cu vinil din tabla si placa, placa de vinil de lux, placi ceramice sau lemn prelucrat. Dar parchetul din lemn merita mult mai mult decat ce ii ofera modernitatea. Arata grozav, dispune e o instalare usoara si adauga o clasa instant intr-o camera. Parchetul este trecutul aristocratic, avand in vedere ca el este o metoda de utilizare a resturilor de lemn mici, care astfel sunt prea mici pentru podele. Parchetul din lemn se preteaza perfect modelarii complexe. Specialistii calificati pot obtine un aspect lustruitor, tridimensional.

Proprietarii caselor moderne din ziua de azi doresc ca parchetul sa fie unul calitativ si sa dispuna si de o intretinere usoara. Parchetul se bucura de o distinctie pe care nici o alta podea din lemn masiv nu se poate pretinde, adica instalarea simpla, lipirea in jos si dimensiunile placilor usor de manevrat. In timp ce veti gasi o multime de varietati de pardoseli plutitoare, autocolante si lipite in jos, daca intentionati sa instalati lemn de esenta tare reala cu confortul instalarii prin lipire, atunci parchetul este raspunsul dumneavoastra.

Instalarea adeziva a unui parchet.

 In timp ce instalati parchetul cu adeziv trebuie sa aveti mare grija, deoarece daca il puneti pe o alta pardosea, este posibil ca in timp, cea de jos sa se macine si sa existe denivelari in camera.

Daca instalati parchetul pe o baza cimentata, fiind dreapta, atunci rezistenta lui o sa fie mult mai mare, facandu-va multumit pe dumneavoastra de rezultate.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un

Ansamblarea podelelor din lemn cu ajutorul adezivului pentru parchet!

Ansamblarea podelelor din lemn cu ajutorul adezivului pentru parchet!

Ati putea crede ca un parchet bine ansamblat ar putea sa atraga atentia multor oameni?