Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Divieto – Avantajul inchirierilor auto

Divieto – Avantajul inchirierilor auto

🕔19.Feb 2014

Ceea ce pana nu demult a fost catalogat doar un simplu moft, astazi a devenit o solutie la indemana oricui doreste confort si siguranta, totul cu minimul de costuri. Inchirierile auto se bucura de o mare popularitate in randul a tot mai multor persoane care inteleg cu adevarat beneficiile unui astfel de serivciu. In fond, este foarte rentabil sa ai o masina in fata casei ori de cate ori doresti, 24 de ore din 24, sapte zile din sapte, fara eforturi financiare. Esti in cautarea unei firme de inchirieri auto care sa-ti puna la dispozitie masini performante, recunoscute pentru fiabilitatea lor? Nimic mai simplu! Divieto, companie ce are ca principal domeniu de activitate inchirierile de autoturisme, iti pune la dispozitie intregul sau parc auto, la preturi excelente!

O masina reprezinta o prioritate pentru majoritatea dintre noi, deoarece aceasta este sinonima cu confortul dar si cu gestionarea eficienta a timpului. Cu toate acestea, achizitionarea unui automobil presupune costuri pe care nu oricine si le poate permite. Pleacand de la ideea ca inchirierea unei masini este foarte accesibila ca pret, este de inteles de ce multi sunt cei care gasesc in acest serviciu o oportunitate. Cu alte cuvinte, cu bani putini poti conduce masina dorita, fara a fi nevoit sa economisesti ani de zile pentru acest rasfat. Daca inca nu ai apelat la acest serviciu, este timpul sa o faci, pentru ca ai toate motivele.

In primul rand, daca inca nu dispui de o masina proprie pentru drumurile pe care le faci zi de zi, una inchiriata ii poata lua locul cu usurinta si fara batai de cap. Mai mult decat atat, daca serviciul tau presupune calatorii lungi, atunci o masina inchiriata este solutia perfecta. In plus, chiar si in cazul in care iti planifici un concediu binemeritat pe teritoriul tarii noastre, un astfel de automobil iti va face calatoria mai placuta indiferent de distantele pe care urmeaza sa le parcurgi. Astfel, nu numai ca vei avea parte de un drum confortabil, ci si de siguranta deplina, pentru ca masinile din flotele auto se regasesc intr-o conditie tehnica deosebita.

Divieto iti ofera serivicii rent a car Timisoara la preturi greu de refuzat. Asadar, poti inchiria o masina pe termen lung, mediu si scurt, de la o singura zi pana la 12 luni, punand la dispozitia ta polite de asigurare speciale. Masinile de care dispunem sunt urmatoarele: Renault Clio Symbol, Dacia Logan si Dacia Sandero. Dincolo de toate acestea, odata ce te-ai hotarat asupra unei masini din parcul nostru auto, urmeaza sa incheiem contractul de inchiriere, facut in asa fel incat sa-ti respectam toate cerintele.

Pentru a ridica masina, ai nevoie doar de dovada actului de identitate si a permisului auto. Singura conditie este sa ai peste 21 de ani si cel putin un an de condus. Simplu, rapid si ieftin! Si pentru ca ne dorim ca tu sa fii multumit de tot ceea ce iti oferim, afla ca iti punem la dispozitie si servicii de sofer. In plus, daca nu ai avut timp, sau posibilitatea sa-ti faci un itinerariu din care sa nu lipseasca cele mai importante atractii turistice din tara, Divieto iti ofera servicii de asistenta turistica, furnizandu-ti astfel informatiile de care ai nevoie, inclusiv informatii rutiere. Pentru detalii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Similar Articles
Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din

Tractari auto Brasov-preturi mici

Tractari auto Brasov-preturi mici

Uram cu totii acel moment cand ramanem cu masina undeva pe drum si asta nu