Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Draghici Construct – iti protejeaza acoperisul

Draghici Construct – iti protejeaza acoperisul

🕔14.May 2013

V-ati apucat sa construiti o casa sau s-o renovati pe cea veche. In oricare dintre conditii, pentru a evita reparatiile ulterioare este esential ce material alegeti sa folositi pentru acoperisul ei. In primul rand, acoperisul va veni in contact direct cu ploaia, grindina, vanturile de diferite intensitati si chiar soarele, care nu este mai putin coroziv. De aceea este foarte important materialul din care va fi facut acoperisul casei dumneavoastra. In niciun caz nu va sfatuim sa luati vreun domn cu palarie cu boruri largi de pe strada, gata sa va imbrace toata casa in metal, la un pret derizoriu. Vei regreta amarnic, atat alegerea facuta cat si pretul ei. Caci nimeni nu va garanteaza lucrarea, iar banii cheltuiti ulterior pentru carpelile inerente acestei alegeri va vor aduce la sapa de lemn.

Cel mai bine ar fi sa cautati profesionistii in acest domeniu. Unul dintre ei este Draghici Construct, o companie din Drobeta Turnu Severin, infiintata in 2008, specializata in acoperisuri, constructii, hidroizolatii sau materiale de constructii. Firma pune la dispozitia clientilor o gama varianta de solutii din domeniul constructilor: acoperisuri din cupru si invelitori speciale dar si camere de frig (prin intermediul panourilor sandwich si a panourilor termoizolante).

Astfel, specialistii companiei furnizeaza si monteaza acoperisuri si camere de frig in conformitate cu cele mai inalte standarde europene, oferind clientilor servicii de calitate care sa contribuie la satisfacerea exigentelor acestora. Firma detine atestate recunoscute international, dobandite in Italia, avand aprobarea si abilitatea sa lucreze in siguranta cu produse cancerigene, ca de exemplu placile de azbociment si azbest.

Din dorinta de a veni cu ceva nou pe piata, care sa surprinda si sa satisfaca necesitatile clientilor firma promoveaza un nou tip de acoperis realizat din cupru, aluminiu, zinc-titan, si tabla de 0,6 vopsita electrostatic, ce se monteaza in forma de romburi cu dimensiuni de 35*35 cm. sau 45*45cm si care ofera o garantie de lunga durata. Interesant la lucrul cu acest material este faptul ca la acest tip de acoperis se economiseste forte mult in dulgerie fiind foarte usor. Pe site-ul lor puteti vedea inclusiv poze si va puteti convinge de autenticitatea lucrarii. Firma se lauda cu acest material fara concurenta, cu lucrari de multi mp in Italia si Franta, cea mai mare avand peste 500 mp.

In plus vi se mai ofera la cerere servicii de consultanta si proiectare in vederea realizarii de abatoare, macalarii, depozite de frig, tunele de congelare, pescarii, sali de procesare, si multe altele, in conformitate cu normele europene in vigoare. Draghici Construct poseda si un portofoliu de clienti variat, constituind totodata prin aceasta o dovada a seriozitatii, profesionalismului si calitatii lucrarilor efectuate. Doar contactandu-i veti obtine mai multe informatii si veti constata ca sunt alegerea cea mai indicata! Toate proiectele lor sunt aprobate cu marca CEE (Central and Eastern Europe).

Fiind realizate din cupru, aluminiu, zinc, titan sau alte materiale rezistente, invelitorile speciale pentru acoperisuri, ridicate de compania Draghici Construct rezista oricarui tip de intemperii, indiferent de durata sau frecventa acestora. Chiar daca optati pentru un model clasic sau pentru unul modern, calitatea ramane aceeasi, iar garantia acestora este de peste 30 de ani.

Proprietar: Draghici Construct
Ţara: Romania
Judeţ: Mehedinți
Localitate: Drobeta-Turnu Severin
Adresa: Str. Migdalului nr.1
Telefon: 0352410186
0740880031
Fax: 0352410186

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in