Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Electrometal-Corpuri iluminat siguranta. Solutii inteligente in situatii de criza!

Electrometal-Corpuri iluminat siguranta. Solutii inteligente in situatii de criza!

🕔05.Mar 2015

Defectarea instalatiilor de iluminat trebuie sa determine comutarea automata pe instalatia de iluminat de siguranta. Asadar, daca vrei sa asiguri conditii normale de activitate si un plus de siguranta, fie si in situatii de criza (pene de curent, incendii, cutremure, etc), utilizeaza corpuri iluminat siguranta. Conceptia simpla a acestora garanteaza un montaj rapid si o intretinere usoara.

Esti in cautarea unui furnizor de corpuri iluminat siguranta care sa-ti puna la dispozitie nu doar echipamente performante, ci si preturi excelente? Consulta oferta celor de la Electrometal, firma din Bacau ce are ca principal domeniu de activitate furnizarea de corpuri de iluminat marca Elba, un nume de referinta pe piata materialelor pentru instalatii electrice.

Din oferta Electrometal poti opta pentru corpuri iluminat siguranta intr-o gama completa, pentru toate tipurile de cladiri (rezidentiale, industriale, administrative, comerciale etc). Aceste corpuri iluminat siguranta au in componenta lor carcasa, reflector si difuzor + acumulatori de tipuri diferite. Montajul electronic asigura atat incarcarea acumulatorului in prezenta tensiunii de retea, cat si alimentarea de la acumulator  in cazul absentei tensiunii de retea.

Electrometal iti ofera accesul la solutii inteligente, moderne si personalizate, toate intr-un singur pachet: corpuri iluminat siguranta.

Corpuri iluminat siguranta – un plus la capitolul protectie si confort!

Imagineaza-ti un ¨tablou¨ dictat de panica in care oamenii alearga dintr-un colt in altul pentru a se salva. Iluminatul in astfel de situatii este obligatoriu. Iluminatul de siguranta este avantajos nu doar in cazul unor situatii de criza (incendii, cutremure etc), ci si in cazul unor pene de curent (mai ales ca aceste avarii sunt dese si neanuntate).

Iluminatul de siguranta trebuie sa asigure evacuarea rapida a persoanelor atunci cand sistemul normal de iluminat (instalatiile utilizate zilnic, in activitati normale) nu mai functioneaza. Datorita rolului pe care il are, iluminatul de siguranta se incadreaza in categoria  elementelor esentiale de securitate ale unei cladiri publice.

Iluminatul de siguranta permite desfasurarea activitatilor intr-un cadru optim si perfect normal, in functie de cerintele initiale impuse  la proiectare si de amploarea avariilor produse la nivelul cladirii. In cazul intreruperilor de tensiune, iluminatul de siguranta se activeaza automat permitand marcajul clar al iesirilor de siguranta. In functie de sistemul pe care il are la baza, iluminatul de siguranta poate functiona autonom chiar si 3 ore dupa producerea avariei.

Electrometal – furnizor de corpuri iluminat siguranta, solutii complete si preturi bune

Daca vrei sa ai garantia unor corpuri iluminat siguranta proiectate dupa cele mai stricte exigente in domeniu, apeleaza la Electrometal si bucura-te de calitate!

Electrometal iti ofera o gama variata de modele, fiecare pentru un anumit tip de cladire. Dincolo de eficienta, corpurile de iluminat siguranta conving printr-un design extrem de modern, cu carcasa din materiale estetice si usor de intretinut.

Corpurile de iluminat siguranta sunt echipamente fiabile, special concepute pentru a asigura iluminarea in conditii normale. In plus, datorita utilizarii LED-urilor in perioada de veghe, corpurile de iluminat au un consum electric extrem de redus, ceea ce permite economii majore in gestionarea cladirii.

Mai mult, corpurile de iluminat siguranta sunt prevazute cu folie adeziva pentru inscriptionarea difuzorului si au grafica in diverse variante.

Pentru a comanda corpuri iluminat siguranta, contacteaza Electrometal la numarul de telefon 0740.681.477 sau vino direct la sediul nostru din Bacau, Str. Slanicului nr.6. Echipa Electrometal te intampina inclusiv cu servicii de consiliere in alegerea produselor.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un