Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Energo Star – iti alimenteaza afacerea

Energo Star – iti alimenteaza afacerea

🕔27.May 2013

Sunteti in cautarea unei masini electrice de tip compresor pentru alimentarea uneltelor pneumatice? Doriti o colaborare cu o companie specializata in domeniul instalatiilor electrice? Alegeti electrocompresoarele companiei Energo Star din Sibiu si veti beneficia de foarte multe avantaje si de un raport calitate / pret optim pentru produsele oferite de dumnealor.

Energo Start s-a infiintat in anul 1995, in Sibiu, iar activitatile principale ale companiei sunt reprezentate prin asigurarea instalatiilor electrice, comercializarea de retele de aer comprimat, echipamente Atlas Copco si scule Atlas Copco. Firma comercializeaza instalatii electrice atat pentru uzul personal, cat si pentru uzul industrial, avand o gama foarte diversficata de produse, astfel incat sa multumeasca toti clientii.

Din gama variata de produse fac parte si electrocompresoarele. Ce este un electrocompresor?

Este un tip de masina electrica, folosita pentru marirea presiunii unui gaz inchis intr-un recipient, prin micsorarea volumului sau.  Exista si tipuri de compresoare antrenate de motoare cu ardere interna sau de turbina de gaze, dar in continuare vom discuta despre acele compresoare antrenate de un motor electric.

Cele mai raspandite tipuri de compresoare sunt cele industriale, cu presiuni ce variaza intre 6 si 10 bari, insa, pentru industria petroliera exista si compresoare ce pot realiza presiuni de pana la 100 de bari sau de pana la 1200 bari in industria chimica.

Compania Energo Star se ocupa cu comercializarea a mai multor tipuri de electrocompresoare precum: compresoarele cu piston, cu spirala rotativa, elicoidale de joasa si inalta tensiune, turbocompresoare si compresoarele cu surub cu injectie.

Ce este un compresor cu piston? Aceste sunt folosite pentru activitati ce necesita debite mici si presiuni mari. Acest tip de compresor poate fi construit cu unul sau mai multi cilindrii, dispusi in linie sau in V. Ca si in cazul functionarii unui motor al unui autovehicul, pistonul din cilindru este actionat de un sistem biela – manivela.

Comprimarea debitului de gaz, in cazul compresoarelor cu piston se realizeaz in reprize succesive, indicate de ciclurile pistonului. Aceste compresoare se clasifica in functie de mai multe criterii: dupa dispunerea cilindrilor, dupa numarul de cilindrii, dupa numarul de etaje de comprimare etc.

Electrocompresoarele cu surub comercializate de compania Energo Star sunt acele tipuri de compresoare de gaz ce utilizeaza un mecanism de deplasare rotativ. Acestea sunt deobicei alternativa pentru compresoarele cu piston, deoarece sunt ideale pentru volume mari de aer de inalta presiune.

Compresoarele cu surub comercializate de compania Energo Star pot fi folosite in foarte domenii de activitate: statii off – shore, industria petrochimica, aplicatii industriale, pompare de gaze in conducte sau rezervoare de stocare, sisteme de alimentare cu gaze a turbinelor si nu in ultimul rand pentru alimentarea diferitelor unelte pneumatice.

Prin profesionalism, seriozitate si produse de calitate, compania Energo Star a reusit sa ajunga in elita firmelor de profil de pe piata interna.

Date de contact:

Denumirea Firmei: Energo Start;

Numar de telefon: 0269 213 987 sau 0722 316 768;

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol interesant despre fierastraiele Meba accesand link-ul urmator http://blog.zoom-biz.ro/?p=2414 .

Similar Articles
Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la  Expert Advisor

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la Expert Advisor

Schimbare sediu social, precum si alte servicii utile afacerii si dezvoltare tale, toate acestea le