Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Euroinvest Leader Development – haine cu stil

Euroinvest Leader Development – haine cu stil

🕔25.Apr 2013

Cei ce cumpara produse second hand beneficiaza de un pret mai redus decat in cazul in care acestia ar cumpara produsul nou. Daca reducerea de pret compenseaza durata de viata ramasa a produslui, lipsa garantiei, cel ce intra in posesia unui produs second hand va beneficia de un profit net foarte avantajos.

Vanzarea marfurilor nedorite pe piata second hand, in loc de aruncarea lor, este o activitate, evident, in care beneficiaza vanzatorul, insa daca acea compensatie despre care vorbeam mai sus este corecta, beneficii va avea si cumparatorul produselor second hand, asadar aceasta activitate aduce castiguri si beneficii ambelor parti ale procesului comercial de vanzare a produselor second hand.

Refolosirea bunurilor in piata second hand este un important element ecologic, astfel reducandu-se cantitatea de materie prima folosita pentru construirea noilor produse. Cercetarile stiintifice indica faptul ca prin vanzarea produselor second hand se reduce considerabil emisiile de dioxid de carbon, in comparatie cu ciclul integral de producere a unui nou produs.

Aceste produse second hand se pot cumpara in cadrul magazinelor de profil, in cadrul licitatiilor, vanzarilor in garaj si, mai nou, online prin intermediul anumitor site-uri realizate special pentru vanzarea bunurilor second hand.

Dintre bunurile second hand ce pot fi oferite spre vanzare mai departe, catre alti consumatori ce doresc sa beneficieze de profitul net de pe urma acestei cumparari amintim: masinile, motocicletele, articolele vestimentare, piese de hardware, electrocasnice, unelte, masinarii si multe altele. Practic, orice bun cumparat nou, poate fi repus pe piata second hand pentru vanzarea lui.

Oamenii ce adopta un plan simplu de viata sunt, deobicei, adeptii acestor tipuri de activitati comerciale, ei dorind sa cumpere lucruri de buna calitate la preturi reduse.

Fiind infiintata in anul 2007, compania Euroinvest Leader Development are ca principal domeniu de activitate comercializarea de articole vestimentare second hand, atat imbracaminte, cat si incaltaminte. Fiind colaboratori cu firme de renume din aceasta bransa, din tari ca Franta, Canada, Germania sau Olanda hainele cu stil comercializate de firma bucuresteana ofera calitate si preturi foarte avantajoase pentru clientii sai.

Hainele cu stil comercializate de firma Euroinvest Leader Development aduc acel profit net de care discutam mai sus, prin prisma faptului ca pretul lor este mult sub pretul lor de achizitie, iar calitatea si aspectul lor sunt la standarde ridicate. Aprovizionarea depozitului cu articolele vestimentare second hand aduse din tarile enumerate anterior presupune spalarea lor, aranjarea lor dupa marimi, modele, tipuri, material si distribuirea lor in punctul de lucru din Bucuresti.

Daca solicitati comanda ce depaseste 300 de kilograme, transportul este gratuit, iar acesta se va desfasura in cel mai scurt timp.

Daca doriti sa va convingeti de calitatea hainelor cu stil comercializate de firma Euroinvest Leader Development, nu ezitati sa vizitati depozitul nostru, veti fi placut surprinsi de preturile reduse si de aspectul ingrijit al articolelor vestimentare oferite spre vanzare.

In functie de cerintele si nevoile clientilor exista posibilitatea ca hainele sa fie ambalate, sortate in functie de tara de provenienta si chiar livrate intr-un timp rezonabil la locatiile dorite.

Puteti citi si alte articole interesante daca accesati link-ul urmator www.blog.zoom-biz.ro .

Similar Articles
Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la  Expert Advisor

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la Expert Advisor

Schimbare sediu social, precum si alte servicii utile afacerii si dezvoltare tale, toate acestea le