Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Executie piese forjate la standarde inalte de calitate – Forja Mecanica Ceahlau

Executie piese forjate la standarde inalte de calitate – Forja Mecanica Ceahlau

🕔10.Jan 2014

Societatea Forja Mecanica Ceahlau din Piatra Neamt, reuneste in cadrul sau profesionisti care va pot oferi servicii de executie piese forjate, la un raport excelent calitate-pret. Executia propriu-zisa se desfasoara dupa specificatiile stricte ale clientului, dupa un anumit desen sau model, iar voi puteti fi cei care ne furnizati materialul, ceea ce duce la o scadere importanta a costurilor, fiind nevoiti sa achitati doar manopera. Piesele forjate pe care le putem realiza sunt piese de uzura (elemente active) pentru masini agricole de import. Forjarea la cald prezinta numeroase avantaje, anihiland in special efectele tensiunii de durificare. Acest proces tehnologic poate fi urmat, in cazul in care doriti acest lucru, dar si  in functie de produse, de un tratament termic primar, proces care intareste proprietatile pieselor obtinute. Echipa companiei este capabila sa realizeze si o gama larga de perforari, indoiri, decupari si ambutisari la cald din aliaje neferoase si feroase deformabile.

Atelierul in care isi desfasoara activitatea personalul companiei Forja Mecanica Ceahlau este dotat corespunzator cu materiale de calitate, instrumente si echipamente performante, de ultima generatie si programe speciale de proiectare asistata de calculator, fiecare dintre ele asigurand furnizarea unor servicii de top. Rezultatele acestora sunt vizibile in produsele realizate ce sunt perfecte: atat din punct de vedere dimensional si al formei, cat si din punct de vedere al rezistentei si al duratei indelungate de exploatare. Masa pe care o pot avea piesele matritate executate variaza intre 0,03 kg si 2,5 kg, iar piesele forjate liber pot ajunge de la o greutate de 0,5 kg pana la 10 kg. Printre materialele cu a carora prelucrare ne ocupam, se numara: oteluri carbon, oteluri slabe si mediu aliate, Al, Mg, Si, s.a.m.d.

Compania Forja Mecanica Ceahlau este o prezenta relativ noua pe piata romaneasca, insa putem spune ca experienta pe care o are in domeniul productiei de piese forjate este una vasta, intrucat aceasta continua activitatea firmei Mecanica Ceahlau din Piatra Neamt.

Pe langa serviciile de executie a pieselor forjate, compania noastra este bucuroasa sa va poata oferi si servicii de proiectare scule si matrite, prelucrari mecanice, tratamente termice primare, consultanta tehnica de specialitate, s.a.

Executia pieselor forjate se realizeaza in cele mai bune conditii, la un nivel inalt de precizie datorita cunostintelor avansate si abilitatilor pe care le au expertii companiei in designul pieselor. Aceste caracteristici nu fac altceva decat sa ne permita sa fim mai flexibili in procesul de design, ceea ce inseamna ca suntem capabili sa va recomandam cel mai eficient proces de executie si implicit, produse customizate realizate in functie de necesitatile si cerintele fiecaruia dintre voi.

Adaptabilitatea la cererile pietei se datoreaza structurii companiei, diversificarii produselor si nu in ultimul rand, datorita politicii noastre care are in centrul sau clientul.

Indiferent de complexitatea solicitarilor voastre in ceea ce priveste oferta noastra de servicii si produse, echipa firmei Forja Mecanica Ceahlau este gata sa va ofere solutii eficiente care sa corespunda nevoilor voastre si sa va aduca satisfactii reale.

Contactati-ne si nu veti regreta!

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca