Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Fatum Grup – pentru ca securitatea si sanatatea in munca au prioritate

Fatum Grup – pentru ca securitatea si sanatatea in munca au prioritate

🕔30.Jul 2013

Aveti nevoie de o firma care sa va ajute sa implementati legislatia in vigoare pe linia de securitate si sanatate in munca si in elaborarea documentelor de specialitate? Foarte simplu! Compania Fatum Grup reprezinta solutia ideala pentru dumneavoastra.

Cu ce se ocupa firma Fatum Grup si ce beneficii au clientii in urma colaborarii cu dumnealor?

Firma Fatum Grup din Timisoara va sta la dispozitie oferindu-va servicii de cea mai buna calitate in domeniul protectiei muncii si prevenirii situatiilor de urgenta. Compania s-a infiintat in anul 2007 si se ocupa cu servicii de securitate si sanatate in munca, dar si cu situatii de urgenta in scopul prevenirii si stingerii incendiilor.

Serviciile oferite clientilor sunt in conformitate cu standardele in vigoare la nivel international, astfel reusind sa satisfaca cu succes nevoilor tuturor colaboratorilor.

Atat in interiorul firmei, cat si in relatia cu partenerii de afaceri, firma timisoreana Fatum Grup pune mare accent pe calitatea serviciilor prestate, oferind rezultate concrete in ceea ce priveste ansamblul actiunilor efectuate in scopul prevenirii si protectiei, in cazul securitatii si sanatatii la locul de munca si in cazul incendiilor.

Daca sunteti in cautarea unui expert in domeniul securitatii si sanatatii in munca, il veti gasi doar colaborand cu firma Fatum Grup.

De pe urma acestei colaborari, clientii pot beneficia de urmatoarele servicii:

  • Instruirea personalului. Aceasta activitate presupune efectuarea instructajelor periodice si generale legate de securitatea si sanatatea in munca (protectia munca, cunoscuta popular), in functie de fiecare tip de afacere in parte. In acest sens, dumnealor se vor ocupa de intocmirea si completarea fiselor de instruire individuala, instruirea propriu – zisa intr-un mod foarte dinamic, exercitii practice, organizarea eficienta a activitatilor la locul de munca si cresterea constientizarii personalului cu privire la importanta acestor norme preventive;
  • Realizarea Manualului de Securitate si Sanatate in Munca. Acest document SSM prezinta politica si obiectivele societatii referitoare la sanatatea si securitatea in munca, descriind cu precizie elementele propriului sistem de managent al securitatii si sanatatii in munca. Pentru acest lucru, expertii firmei vor intocmi instructiunile proprii de SSM, instructiunile specifice SSM, evalua riscurile de accidentare si imbolnavire profesionala, realizarea de tematici specifice conforme profilului societatii dumneavoastra, realizarea planului de protectie si de prevenire si intocmirea aactelor de autoritate.
  • In baza evaluarii riscurilor se fac propuneri in vederea achizitionarii unor echipamente de protectie. Se stabilesc mai apoi zonele ce necesita semnalizare de securitate si sanatate in munca si se vor asigura si alte servicii, la cererea clientului, cu privire la protectia muncii si sanatatii.

Indiferent de domeniul in care activeaza afacerea dumneavoastra, aceste servicii se realizeaza pe baza standardelor in vigoare si a legislatiei europene existente.

Asadar, daca aveti nevoie de un expert in securitatea si sanatatea in munca, compania Fatum Grup reprezinta solutia perfecta. Securitatea si sanatatea angajatilor si a dumneavoastra au prioritate! Nu mai stati pe ganduri!

Date de contact:

Denumirea firmei: Fatum Grup;

Numar de telefon: 0256 487 773 sau 0730 123 033.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol interesant despre inele de logodna accesand link-ul urmator http://blog.zoom-biz.ro/?p=3248 .

Similar Articles
Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la  Expert Advisor

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la Expert Advisor

Schimbare sediu social, precum si alte servicii utile afacerii si dezvoltare tale, toate acestea le