Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Firma de curatenie Bucuresti – servicii complete la As General Cleaning

Firma de curatenie Bucuresti – servicii complete la As General Cleaning

🕔06.Jun 2015

Indiferent de spatiu, la o anumita perioada, este absolut necesara o curatenie generala. Pentru ca totul sa se desfasoare in conditii optime, iar rezultatele finale sa fie cele scontate, va recomandam sa apelati la As General Cleaning, o firma de curatenie Bucuresti.

Firma de curatenie Bucuresti. Servicii profesioniste de curatenie

 

Urmeaza sa primiti vizita unei delegatii din strainatate? In curand veti semna un contract foarte important chiar la sediul firmei dumneavoastra? Vreti sa faceti o curatenie generala in locuinta? Atunci aveti nevoie de serviciile profesionale ale As General Cleaning, firma de curatenie Bucuresti.

Datorita calificarii si competentei in domeniu, dar si echipamentelor utilizate, angajatii acesteia pot curata si intretine nu doar spatii rezidentiale, ci si comerciale si spatii de birouri. Cand este vorba de curatenie la domiciliu, personalul As General Cleaning sterge praful, spala ferestrele, aspira mochetele si covoarele, dar curata si tocurile usilor, tapiteria din locuinta, se ocupa de calorifere, sterge gresia si faianta din grupurile sanitare etc. Daca detineti un spatiu mai mare, cum ar fi o vila, cu atat mai mult aveti nevoie de ajutorul As General Cleaning, firma de curatenie Bucuresti.

De asemenea, de mare ajutor sunt aceste servicii si cand organizati o petrecere acasa, cum ar fi cea de Revelion sau de ziua de nastere, dar si cand renovati locuinta. Stim cu totii ce mizerie ramane in urma constructorului. Ca sa scapati de ea cat mai rapid, fara a va lua zile libere de la serviciu aveti la dispozitie serviciile profesionale ale firmei As General Cleaning, firma de curatenie Bucuresti. Angajatii acesteia indeparteaza vopseaua de pe tocuri, elibereaza spatiul de moloz, degreseaza si lustruiesc pardoseala, curata plintele si intrerupatoarele, dezinfecteaza grupurile sanitare, sterg praful de peste tot, spala ferestrele si usile, aerisesc si odorizeaza camerele etc.

3 motive sa apelati la As General Cleaning, firma de curatenie Bucuresti

 

Atunci cand aveti nevoie de o firma de curatenie Bucuresti care sa va ofere servicii de cea mai buna calitate, luati legatura cu As General Cleaning. Iata de ce:

– sunt respectate toate conditiile si cerintele clientului;

– personalul este calificat;

– se utilizeaza utilaje si echipamente de curatenie profesionale, dar si detergenti de cea mai buna calitate.

Faceti cunostinta cu As General Cleaning, firma de curatenie Bucuresti!

 

Firma As General Cleaning a fost infiintata in urma cu 12 ani si are ca obiect de activitate furnizarea de servicii profesionale de curatenie si intretinere. Oferta include, printre altele, curatenie generala in imobile civile si comerciale, in spatii de birouri, dar si curatarea si intretinerea covoarelor si tapiteriilor. Pentru a-si desfasura activitatea cat mai eficient si in conditii optime, precum si pentru a obtine cele mai bune rezultate, firma As General Cleaning dispune de echipamente profesionale si utilaje de curatenie de la firme cu renume in domeniu. Datorita acestora, precum si calificarilor si competentelor angajatilor, clientii au parte de cele mai bune servicii.

Oricand cautati o firma de curatenie Bucuresti eficienta si care sa corespunda tuturor cerintelor dumneavoastra, luati legatura cu As General Cleaning. Serviciile oferite de aceasta sunt de cea mai buna calitate!

Date de contact
Adresa: Bucuresti, str. Zece Mese, nr.11, Sector 2
Telefon: 0212-100.953, 0724-381.049

Similar Articles
Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.

Firma curatenie Bucuresti

Firma curatenie Bucuresti

Curatenia se face si in centrele comerciale care sunt in Bucuresti. Operatiunile care se executa de

Intretinere ascensoare

Intretinere ascensoare

Unul din principalele servicii ce sunt oferite de catre firmele ce executa intretineri ale ascensoare