Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Firma de paza-Cu SOS Security este tot timpul protejat!

Firma de paza-Cu SOS Security este tot timpul protejat!

🕔04.Jul 2015

Locuiesti sau iti desfasori activitatea in Neamt? Vrei sa fii tot timpul in siguranta si sa nu te mai ingrijorezi in privinta locuintei sau a garajului de fiecare data cand pleci in concediu? S-au dat mai multe spargeri in magazinele din apropierea buticului tau si iti este frica? Solicita ajutorul SOS Security, o firma de paza din Neamt!

SOS Security – pachet complet de paza

Din cauza faptului ca numarul infractiunilor din ultima perioada se afla intr-o crestere destul de alarmanta, este necesar sa-ti iei masuri de precautie atat in ceea ce priveste locuinta si bunurile dimprejurul ei, cat si afacerea pe care o conduci. Indiferent de situatie, ai nevoie de serviciile specializate ale SOS Security, o firma de paza.

Aceasta pune la dispozitia clientilor solutii de protectie si pentru spatii rezidentiale, si pentru spatii comerciale, dar si pentru institutii. Pachetul complet consta in supraveghere video de calitate, agenti de paza si alarme. Daca, spre exemplu, se inregistreaza o intrare prin efractie in casa ta, angajatii SOS Security intervin rapid si prind infractorul chiar in fapt.

Bine de stiut: personalul este specializat in domeniu si instruit astfel incat sa minimizeze orice tip de pierdere si sa micsoreze riscul periclitarii sigurantei umane.

Scapa de orice grija si pleaca linistit in concediu! Firma de paza SOS Security are grija de lucrurile tale non stop.

Dotari complete pentru interventii prompte

Pentru a interveni cu rapiditate de fiecare data cand se inregistreaza o posibila intrare prin efractie sau orice alt tip de infractiune in perimetrul pazit, agentii SOS Security folosesc autoturismele, ATV-urile si motocicletele din parcul auto al societatii. Bineinteles, sunt dotati si cu echipament pentru protectie ori pentru solutionarea cazurilor mai complexe. In dotarea lor se gasesc arme de paza si aparare, bastoane de cauciuc, dispozitive de iluminat, mijloace de comunicare, detector de metale, fluier, pulverizatoare iritante, dar si uniforme inscriptionate cu numele firmei.

Despre SOS Security

SOS Security este o firma de paza din Piatra Neamt, care ofera un concept de securitate totala, destinat oricarui tip de spatiu. Fiind tot timpul in pas cu tehnologia in ceea ce priveste alarmele si sistemele de supraveghere video si avand personal foarte bine instruit in domeniu, ti se garanteaza o protectie 100%.

Serviciile oferite constau atat in paza, cat si proiectare, comercializare, instalare si asistenta tehnica non-stop pentru sisteme de securitate. Dupa ce un client achizitioneaza echipamentul de care are nevoie, acesta e conectat la dispeceratul firmei. Daca se inregistreaza vreodata o tentativa de efractie sau orice fel de situatie care pune in pericol bunurile din perimetrul pazit sau chiar viata oamenilor, agentii SOS Security primesc alerta prin dispecerat si se deplaseaza la locul faptei in cel mai scurt timp posibil.

Incheie un contract de colaborare cu SOS Securityfirma de paza din Neamt! Astfel, si locuinta, si afacerea ta vor fi in siguranta. De ce sa te confrunti cu situatii neplacute, daca poti solicita ajutor specializat pentru a impiedica orice tentativa de infractiune?

Date de contact

Adresa: Piatra Neamt, bd. Marasesti, nr. 48-50

Telefon: 0233.622.492, 0740.000.463, 0720.871.000

Similar Articles
Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in

De ce am lua in considerare varianta casei de batrani Bucuresti

De ce am lua in considerare varianta casei de batrani Bucuresti

Nu trebuie sa luam de bun ce vedem in filme, adica faptul ca o casa

Sisteme de alarma Break Sistems

Sisteme de alarma Break Sistems

De multe ori suntem luati prin surprindere de cat de usor se intampla unele accidente