Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Gradinita Bell, gradinita particulara Bucuresti

Gradinita Bell, gradinita particulara Bucuresti

🕔01.Jun 2015

Cauti o gradinita particulara Bucuresti pentru piticul tau? Gradinita Bell este potrivita pentru nevoile copilului si ale tale, deoarece, pe langa numeroasele activitati interesante pe care le fac zi de zi, copiii beneficiaza si de program after school. Vrei sa-ti inscrii copilul aici? Ai nevoie de urmatoarele documente: fisa medicala, acordul de parteneriat si formularul de inscriere completat. Dupa ce toate formalitatile au luat sfarsit, copilul tau va intra intr-o colectivitate de nota 10, de la doamnele educatoare pana la tot personalul care are grija ca toti copiii sa fie tratati in mod egal si sa se dezvolte armonios.

Gradinita particulara Bucuresti inseamna un mediu sigur pentru copilul tau

 

Pentru a se dezvolta frumos, echilibrat, pentru a fi increzatori si competenti, copiii au nevoie de o gradinita particulara Bucuresti care sa inteleaga acest lucru si sa le ofere un mediu propice, astfel incat invatatul si joaca sa se impleteasca frumos pentru rezultate de exceptie.

Exista o astfel de gradinita particulara Bucuresti? Cu siguranta ca da, iar ea poarta numele de Gradinita Bell. Cine este Gradinita Bell? Gradinita Bell si-a inceput activitatea in 2006, iar copiii intre 2 si 6 ani gasesc aici un mediu sigur din toate punctele de vedere.

Gradinita Bell pune mare accent pe oferirea de sanse egale de dezvoltare tuturor copiilor care-i calca pragul, fiecare copil crescand frumos si dezvoltandu-se la potentialul maxim. Aici diversitatea se afla la rang de cinste. Indiferent de rasa, indiferent de credinta sau de cultura toti copiii sunt bineveniti!

Toate activitatile de la Gradinita Bell se desfasoara prin joc, deoarece in acest mod copiii invata cel mai bine. Si pentru ca educatia prescolara joaca un rol vital in formarea viitorului adult, cadrele didactice, educatoarele care au grija de copilul tau zi de zi, imbina utilul cu placutul, astfel incat activitatile zilnice desfasurate la Gradinita Bell sa fie placute, lipsite de efort si de durata.

Gradinita particulara Bucuresti, program cu after school de la 2 la 6 ani

 

Care sunt grupele pe care Gradinita Bell, gradinita particulara Bucuresti, le conduce? In functie de varsta copiilor exista urmatoarele grupe:

1. Grupa mini, copiii au intre 2 si 3 ani;

2. Grupa mica, copiii au intre 3 si 4 ani;

3. Grupa mijlocie, copiii au o varsta cuprinsa intre 4 si 5 ani;

4. Grupa mare este dedicata copiilor intre 5 si 6 ani.

Ce fel de activitati desfasoara copilul tau aici? Amintim de cele de exersare si de dezvoltare a limbajului, matematica, cunoasterea mediului, educatie estetica cu muzica, desen, pictura, origami si modelaj, sport si educatie pentru societate. De asemenea, copiii care frecventeaza aceasta gradinita se bucura si de activitati optionale precum dansul, aikido, actorie, muzica, limba franceza, inot si fun science, dar si activitati extracurriculare cum sunt excursiile, vizite la muzee sau la zoo, gradina botanica, spectacole de teatru.

Si pentru ca majoritatea parintilor din ziua de astazi lucreaza foarte mult, gradinita Bell iti ofera si program after school, iar in tarif este cuprins inclusiv transportul, masa copilului si toate activitatile pe care le desfasoara la gradinita.

Daca vrei ca al tau copil sa se bucure de o copilarie frumoasa, alege Gradinita Bell, gradinita particulara Bucuresti. Ai nevoie de informatii suplimentare despre Gradinita Bell? Pentru detalii, suna la numarul 0728-694.516 sau trimite un e-mail pe adresa info@gradinitabell.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Similar Articles
Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Inceputul anului scolar ne poate aduce in minte amintiri frumoase din copilaria noastra. Agitatie si

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Poate ca ati auzit persoane vorbind de atacuri energetice si nu le-ati crezut pana cand

Descopera  cele mai pretioase invataruri in cartea  „Arhanghelul Metraton ”, de Joshua David Stone !

Descopera cele mai pretioase invataruri in cartea „Arhanghelul Metraton ”, de Joshua David Stone !

Cartile spirituale ne ajuta sa ne redescoperim si sa ne continuam drumul in viata asa

Copilul tau are nevoie de o educatie corecta. Alege programul after school asigurat de gradinita particulara Chitzi Bush

Copilul tau are nevoie de o educatie corecta. Alege programul after school asigurat de gradinita particulara Chitzi Bush

  Daca si tu faci parte din grupul de parinti care petrec prea mult timp in

Jucarii copii educative pentru dezvoltarea celor mici prin invatare

Jucarii copii educative pentru dezvoltarea celor mici prin invatare

Dezvoltarea armonioasa a celor mici este strans legata de joaca, deoarece prin joc, copii deprind