Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tehnica Laser si indepartarea tatuajelor

Tehnica Laser si indepartarea tatuajelor

🕔19.Feb 2013

Arta de a colora pielea intr-un model sau simbol necesita ani de exercitiu. In antichitate realizarea acestor tatuaje era considerata o meserie sacra, iar realizatorii lor, adevarati artisti. Anii de studiu sunt multi si pana ca un artist sa ajunga sa atinga pielea cuiva pentru a realiza un tatuaj, trebuie sa cunoasca, in primul rand, normele de igiena si regulile pentru a se proteja atat ei. cat si pe clienti de agentii patogeni care se transmit prin sange.

Mergand putin in istoria acestei arte, este imposibil sa nu ne amintim ca tatuajele erau ceva specific punk-erilor, puscariasilor si celor rebeli. In prezent, ele au devenit un element la moda pe care il adopta din diverse motive atat femeile, cat si barbatii.

Indiferent ca vorbim de tatuaje permanente sau doar de cele temporare aceste simboluri impregnate in piele, de cele mai multe ori se fac in momente destul de cruciale ale vietii. Se stie ca, pielea omului nu este uniforma nici in culoare, nici in textura si nici in grosime. Prin realizarea unui tatuaj se penetreaza trei pana la 5 straturi ale pielii, iar tehnica este foarte dificila deoarece artistii le fac dupa simt si intuitie. Aceasta se datoreaza faptului ca nu sunt foarte evidente contururile desenelor pe care le realizeaza, fie din cauza sangelui, a cernelii sau a echipamentului.

Insa exista si posibilitatea ca un tatuaj realizat sa nu ne mai placa sau pur si simplu dorim sa il scoatem. Pentru acest lucru este necesar sa apelam la latura cealalta a specialistilor. Cei care scot tatuajele de pe piele. Motivele pentru care se doreste inlaturarea tatuajelor sunt diverse.

Terapie Laser din Targu Mures este un cabinet medical ce presteaza si servicii de intepartare a tatuajelor prin metoda cu laser. Aceasta este metoda cea mai populara pentru ca laserul intra in actiune cu pigmentii tatuajului pe care ii degradeaza si in final rezultatul este dezintegrarea acestora si disparitia tatuajului.

Datorita unicitatii lor survenita din combinatia de culori, pigmenti si a metodei de aplicare, indepartarea tatuajelor cu laser este metoda care reuseste sa acopere o gama foarte larga de tatuaje. Echipa de la Terapie Laser, prin serviciile prestate, reuseste sa ofere rezultate foarte bune in ceea ce priveste indepartarea tatuajelor prin metoda cu laser. Aceste servicii se desfasoara cu tehnologie avansata si in perfecta siguranta din punctul de vedere al riscurilor de infectie ulterioara.

Este o metoda moderna care a dat rezultate foarte bune in indepartarea tatuajelor nedorite, iar daca este realizata in conditii optime, va fi cu siguranta, un succes de care va puteti bucura.

Similar Articles
Parodontoza, o afectiune cunoscuta care trebuie adresata din timp

Parodontoza, o afectiune cunoscuta care trebuie adresata din timp

Parodontoza este o afectiune de care cu siguranta ati mai auzit. Cert este ca aceasta

Un cabinet stomatologic in Bucuresti ce ofera servicii la cele mai inalte standarde

Un cabinet stomatologic in Bucuresti ce ofera servicii la cele mai inalte standarde

Cand va ganditi la un cabinet stomatologic in Bucuresti va ganditi probabil la situatiile mai

Un implant dentar, o solutie moderna de inlosuire a dintilor lipsa

Un implant dentar, o solutie moderna de inlosuire a dintilor lipsa

Un implant dentar reprezinta o interventie chirurgicala prin intermediul careia se inlocuiesc dintii care lipsesc

Prostenal Perfect de la Walmark -produse naturiste eficiente pentru sanatatea prostatei

Prostenal Perfect de la Walmark -produse naturiste eficiente pentru sanatatea prostatei

Pana la 30% dintre barbatii peste 65 de ani sufera de adenomul de prostata sau

Epilare definitiva

Epilare definitiva

Prin aplicarea corecta a tratament specific in cazul epilarii definitive se va obtine o distrugerea